Aanbevolen door RTL Superstar Chef: Knorr Professional

Als chefkok heeft u veel op uw bord, terwijl de gasten kritischer zijn dan ooit. Ze verwachten authentieke, seizoensgebonden en lokale gerechten, die er niet alleen mooi uitzien maar bovenal ook rijk van smaak zijn. Het liefst bereidt elke chefkok natuurlijk elk gerecht vanuit de basis zelf; maar tijd is schaars. Het optimaal managen van tijd in uw keuken is daarom belangrijk. Profiteer daarin van het culinaire assortiment van Knorr Professional, waarmee u tijd bespaart zonder in te leveren op resultaat en smaak!

Inspiratie opdoen met recepturen van Knorr Professional? Bekijk ze op FoodXperience!

Ga naar recepturen

In het 'Aanbevolen door Superstar Chef'-assortiment hebben we diverse producten van Knorr Professional opgenomen. Het overzicht vindt u hieronder.

Bekijk RTL Superstar Chef elke dinsdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Knorr Professional Fonds: verbeterde receptuur én nieuwe verpakking

De vertrouwde Knorr Professional Fonds hebben een nieuwe verpakking en de recepturen zijn verbeterd. Het verbeterde receptuur is gemaakt in samenwerking met sterrenchefs. De fonds worden namelijk bereid op dezelfde manier als in uw eigen keuken met 100% natuurlijke ingrediënten. Zo garandeert Knorr de beste smaak met een constante kwaliteit. De fonds bieden chefs alle ruimte voor creativiteit in de keuken. Ook handig: je hoeft je geen zorgen te maken over allergenen als gluten en lactose, alle fonds zijn gluten- en lactosevrij!

Knorr Professional Basissauzen

Ook aanbevolen door RTL Superstar Chef, zijn de Knorr Professional basissauzen. Knorr Professional heeft speciaal voor de professionele keuken basissauzen ontwikkeld die alle ruimte voor eigen creativiteit laten. Een daarvan is de Demi-Glace: een krachtige basissaus met een intense smaak, bereid met Zuid-Amerikaans en Braziliaans kwaliteitsrundvlees. Geschikt voor al uw gerechten, van vlees en vis tot groenten. Daarnaast is er de Gebonden Kalfsjus bereid met topkwaliteit kalfsvlees. Een verfijnde klassieke basis, die heerlijk is in donkere sauzen, bij vlees, in stoofpotten en ragouts. Knorr Professional Kalfsjus is een lichte vloeibare jus met een pure smaak. Dankzij het zorgvuldige bereidingsproces wordt de natuurlijke en verse kalfssmaak behouden. De sauzen zijn kant-en-klaar, maar met de smaakintensiteit van zelfgemaakt.

Knorr Professional Specerijenpuree

Aanbevolen door RTL Superstar Chef: Knorr Professional Specerijenpuree. De puree geeft onmiddellijk een rijke smaak aan al uw gerechten en is toepasbaar zowel in warme als koude gerechten. De puree is ook erg geschikt om sauzen, soepen, stoofgerechten en groenten op smaak te brengen. De Knorr Professional Specerijenpuree biedt een constante hoge kwaliteit.

Knorr Professional Bouillons

In het 'Aanbevolen door RTL Superstar Chef'-assortiment, hebben we ook de Knorr Professional Bouillons opgenomen. Een goede bouillon maakt écht het verschil, het is een van de meest gebruikte en meest veelzijdige bouwstenen van de keuken. Het is een basis voor soepen en sauzen, het kookvocht voor risotto, het pocheervocht voor vlees, en ga zo maar door. Een goede bouillon maakt het verschil tussen flauw en wauw. Elk type chef en elk type keuken heeft andere wensen en behoeften qua producten nodig in de keuken. Efficiëntie of de smaak van zelf gemaakt? Een basis of een finishing touch? Voor elke toepassing, chef en keuken heeft Knorr Professional een passende bouillon.

Knorr Professional Bouillons Gelei

De Knorr Professional Bouillons Gelei zijn getrokken uit basisingrediënten van hoge kwaliteit en daardoor perfect in balans. De kwaliteit laat zich goed vergelijken met die van zelfgemaakte bouillons. Ze zijn een mooie creatieve basis om mee te koken en laten voldoende ruimte voor uw eigen creativiteit. Daarnaast zijn de geleibouillons glutenvrij en ook nog een verkrijgbaar voor een vergelijkbare literprijs als poederbouillons.

RUNDERBOUILLON PROF.KNORR 32L
Actie
13,90 9,95

per pot

KIPPENBOUILLON PROF.KNORR 32L
Actie
13,90 9,95

per pot

Knorr Professional Geconcentreerde Bouillons

Met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillons kunt u gerechten de finishing touch geven door ze op smaak te brengen met de intense smaak van kip, rund, groenten of vis. Ze zijn vloeibaar dus gemakkelijk toe te voegen aan diverse bereidingen zowel warm als koud. Gebruik de bouillons voor het op smaak brengen van sauzen, soepen, stoofschotels, roerbakgerechten, vinaigrettes, marinades en nog veel meer. Alle varianten zijn glutenvrij en verpakt in een handige fles die buiten de koeling te bewaren is.