Aanbevolen door RTL Superstar Chef: Monin fruitpurees & siropen

Monin maakt als producent van premium siropen al jarenlang een succesvolle en stormachtige ontwikkeling door. Dit van origine Franse merk is internationaal een speler van formaat en actief in meer dan 140 landen. Het is de kwaliteit, smaakbeleving en vooral de keuze uit de vele concepten en varianten die het merk zo onderscheidend maakt.

Monin volgt een innovatieve strategie, continu alert en bekend met de allerlaatste ontwikkelingen. Wist u dat er iedere dag meer dan 60.000 drankjes op de een of ander manier met een Monin product worden gemaakt?! Het is voor vele professionals hét merk om zich blijvend te kunnen onderscheiden. Consumenten wil iedere keer weer verrast worden met vernieuwende ideeën en smaken. Monin is hiervoor de ideale partner.

Monin fruitpurees & siropen zijn 'Aanbevolen door Superstar Chef'.

Bekijk RTL Superstar Chef elke dinsdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Le Fruit de Monin

Kwalitatief, onderscheidend en makkelijk toepasbaar: Le Fruit de Monin. Een zeer onderscheidend concept dat helemaal inhaakt op de hedendaagse horecawens om gasten blijvend te kunnen verrassen. Kenmerkende en belangrijke voordelen van deze range, dat inmiddels uit 14 varianten bestaat, is dat men gedurende het hele seizoen kan beschikken over een stabiel en natuurlijk product. Na opening, ongekoeld, gewoon 30 dagen houdbaar! Altijd minimaal 50% echt fruit en uiteraard alleen natuurlijke ingrediënten. Le Fruit de Monin is multi toepasbaar en makkelijk te combineren met de vele andere producten van Monin. Perfect en onderscheidend toe te passen in iced drinks, milkshakes, (alcoholvrije) cocktails, limonades, fruitwaters, maar ook in desserts of bij ijscreaties!

Le Sirop de Monin