Tony's Chocolonely

Tony's Chocolonely

Leverancier Tony's Chocolonely aan het woord:

"Op dit moment werken er slaven op de cacaoplantages in West-Afrika. Veel van hen zijn kinderen. Dit is niet normaal. Onze visie is 100% slaafvrije chocolade. Niet alleen ònze chocolade, maar àlle chocolade wereldwijd. Met waanzinnig lekkere chocolade geven we het voorbeeld en laten we zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop we met cacaoboeren omgaan.

In ons eentje maken we onze chocolade slaafvrij, maar samen maken we alle chocolade 100% slaafvrij. Dus we vragen jou met ons mee te doen. Want hoe meer mensen kiezen voor slaafvrije chocolade en ons verhaal delen, hoe eerder 100% slaafvrije chocolade normaal wordt.

Enneh.. wist je dat we met de oneerlijke verdeling van onze grote repen alle chocofans op smakelijke wijze duidelijk maken dat de inkomsten in de chocoladewereld ongelijk verdeeld zijn? Als je goed kijkt zie je dat de onderkant van onze reep de evenaar moet voorstellen. De stukjes daarboven vormen de Golf van Guinee. Van links naar rechts zie je Ivoorkust, Ghana, Togo en Benin (die hebben we heel politiek incorrect bij elkaar moeten trekken, omdat er anders geen hazelnoot in past), Nigeria en een stukje Kameroen.

Uiteindelijk bepaal jij. Doe je mee?"

Bestel hieronder of bezoek jouw dichtstbijzijnde vestiging!

MELK NOGA

Melk noga

Tony’s chocolonely

2,85 1,95

per reep

PUUR CHOCOLADE

Puur chocolade

Tony’s chocolonely

2,85 1,95

per reep

MELKCHOCOLADE

Melkchocolade

Tony’s chocolonely

2,85 1,95

per reep

MELK HAZELNOOT

Melk hazelnoot

Tony’s chocolonely

2,85 1,95

per reep

MELK KARAMEL & ZEEZOUT

Melk karamel & zeezout

Tony’s chocolonely

2,85 1,95

per reep

Benieuwd naar meer van Tony's Chocolonely?

Klik op de button hieronder om het gehele assortiment Tony's Chocolonely bij HANOS te bekijken.

Bekijk gehele assortiment