Daarom kiest u voor het nieuwe vlees

Het aantal flexitariërs en vegetariërs groeit gestaag. Of gasten nu gezonder willen eten, dierenleed willen voorkomen of een statement willen maken; er zijn genoeg redenen om minder ‘dier’ te eten. Kortom: hét moment om op deze trend in te gaan. Speelt u proactief in op de groeiende vraag naar vega(n), dan bent u klaar voor de toekomst. Ontdek de voordelen van ‘het nieuwe vleesch’ van De Vegetarische Slager.

Echt vlees als maatstaf

Als u een alternatief voor vlees biedt, wilt u niet inleveren op kwaliteit. Daarom staan smaak en textuur altijd voorop bij De Vegetarische Slager. Zo kun jij als chef het verlangen naar vlees vervullen, zonder dat daar dieren aan te pas komen. De producten ogen niet alleen als vlees, maar geven ook hetzelfde mondgevoel en de sappigheid van vlees die uw gasten gewend zijn.

Rijk aan eiwitten

Om de kenmerkende vleestextuur na te bootsen combineert De Vegetarische Slager diverse plantaardige structuren denk bijvoorbeeld aan sojabonen en tarwe. Die zorgen er tegelijkertijd voor dat de vleesvervangers rijk aan eiwitten zijn.

Voor elk gerecht een alternatief

Hoe uw menukaart er ook uitziet, voor vrijwel elk gerecht kunt u met De Vegetarische Slager een vegetarisch alternatief bieden. Verras uw gasten met een caesarsalade met NoChicken-kipstukjes en NoBacon-spek. Ook voor de bekende hardlopers is een oplossing. Wat dacht u van een vegetarische MC2 burger, bofkipburger, roockworst of een ouderwetse gehacktbal in jus. Voor elke gast wat wils. Zin om uw menukaart een vegetarische twist te geven? Laat u inspireren door ons smakelijke assortiment.


Ontdek het assortiment

Probeer nu gratis

Benieuwd naar recepten met de producten van De Vegetarische Slager?

Bekijk receptenboekje

Op zoek naar meer receptenr? Bekijk hier meer recepten met De Vegetarische Slager op FoodXperience.