Door vleesliefhebbers, voor vleesliefhebbers

Als chef wilt u alleen maar het beste voor uw gasten. Dat geldt ook voor de gerechten die u voor bezorging aan wilt bieden. Met hier en daar een kleine aanpassing maakt u een vegetarische variant van uw bestsellers, klaar voor bezorging en afhaal.

Door smaak, structuur en opbouw altijd voorop te zetten, bewijst De Vegetarische Slager dat we het verlangen naar vlees kunnen vervullen zonder dat hier dieren aan te pas hoeven te komen. De producten geven hetzelfde mondgevoel en dezelfde sappigheid als u gewend bent van de dierlijke variant. Daarmee kunt u de beste service bieden aan gasten die voor vegetarisch kiezen en niets willen missen. In een handomdraai heeft u een heerlijk gerecht, dat zelfs de vleesliefhebber zal overtuigen.

Verras uw gasten met vegetarische bezorg- en afhaalgerechten. Serveer bijvoorbeeld een vegetarische variant van uw hardlopers, zoals een vegetarische burger, pasta of saté.


Recepten die in een handomdraai vegetarisch te maken zijn

Op zoek naar meer gerechten die u in een handomdraai vegetarisch kan maken en geschikt zijn voor bezorging? Bekijk onze recepten op FoodXperience. 

Bekijk de recepten


Een selectie van het assortiment: