Eigentijds, verrassend en vegan: de nieuwe vinaigrettes van Hellmann’s

Tot voorkort was bladgroente het belangrijkste ingrediënt van een salade, tegenwoordig is dat allang niet meer zo. Salades, en dan vooral maaltijdsalades, bevatten steeds meer ingrediënten. De vinaigrette maakt van een salade een geheel. De Hellmann’s Vinaigrettes zijn hier perfect voor. We geven 3 redenen waarom de nieuwe vinaigrettes van Hellmann’s zo goed bij de moderne (maaltijd)salade passen.

1. Ze geven uw salade een unieke en spannende boost

De Hellmann’s Vinaigrettes geven een spannende boost aan een salade door de unieke smaakcombinaties. De vinaigrettes bestaan uit twee smaken, die zorgen voor balans en variatie. Een vinaigrette met alleen aardbei is bijvoorbeeld niet zo spannend, maar met tomaat eraan toegevoegd krijgt het een totaal andere smaakbeleving. Doordat de vinaigrettes uit groente en fruit bestaan voegen ze meer complexiteit en diepgang in smaak toe.

2. Ze mengen uitstekend met granen en noten

Dunne vinaigrettes zakken meestal direct naar de bodem wanneer er zwaardere ingrediënten, zoals granen en noten worden toegevoegd. De Hellmann’s Vinaigrettes zijn dikker van structuur. Hierdoor mengen ze goed en zakken ze niet naar de bodem. Dankzij de smaakcombinaties geven ze een salade een unieke twist en passen ze perfect bij granen zoals quinoa, couscous, bulgur en rode rijst.

3. Vegan

Steeds meer mensen kiezen ervoor (vaker) plantaardig te eten. Daarom zijn alle nieuwe vinaigrettes van Hellmann’s geschikt voor een veganistisch dieet. Zo kan elke gast genieten van een vegan maaltijdsalade met een heerlijke en smaakvolle vinaigrette.

Benieuwd geworden naar de vier nieuwe vinaigrettes van Hellmann’s Vinaigrettes? Ontdek het assortiment nu met korting!

Recepten met Hellmann’s vinaigrettes

Op FoodXperience staan verschillende saladerecepten met de nieuwe vinaigrettes van Hellmann’s, zoals:

  • Geroosterde bieten en bospeen salade
  • Thaise rijstnoedel salade 
  • Italiaanse pasta salade 
     

Bekijk de recepten hier