Uw gasten verwachten kwaliteit – bied ze real taste

Ontstaan in een delicatessezaak in New York en sinds 2014 verkrijgbaar in Nederland: Hellmann’s REAL Mayonaise. Met zijn pure, friszure smaak en rijke textuur wordt Hellmann’s REAL door gasten ervaren als huisgemaakt. Inmiddels is het Hellmann’s assortiment flink uitgebreid met onder andere Ketchup en Aioli, Saladedressings en Vinaigrettes en Sandwich Sauzen en Sandwich Delight om heerlijke sandwiches mee te maken.
07 1418x1003 image.png

(Basis voor) sauzen

Naast de perfecte begeleider voor bij friet, burgers en al je snacks is Hellmann’s de ideale basis om je eigen kruiden en smaakmakers aan toe te voegen. Hiermee geef je een persoonlijke twist aan jouw sauzen. Verkrijgbaar in emmers voor grootverbruik, knijpflessen en portieverpakkingen.

Naar het assortiment

06 1418x1003 image.png

Salades

Kant-en-klare, vloeibare dressings of vinaigrettes gemaakt van kwalitatieve ingrediënten en verkrijgbaar in verpakkingen voor grootverbruik. Gebruiksklaar of om zelf een creatieve twist te geven aan salades, rauwkost of als smaakvolle aanvulling bij gerechten.

Naar het assortiment

05 1418x1003 image.png

Sandwiches

Hellmann's Sandwich Sauzen hebben een rijke en smeuïge structuur en zijn samengesteld op basis van groenten. Dankzij de rijke smaak is deze saus ideaal voor broodjes, panini’s, wraps en burgers. Of probeer eens Sandwich Delight als basis: zuivelspreads die gemakkelijk smeerbaar zijn.

Naar het assortiment