Vrumona innovaties

Hip, fris, of in the mix? What’s new?

Caleb’s Kola

Als groep gepassioneerde kola liefhebbers besteedt Caleb's Kola veel zorg aan het maken van de perfecte kola. De authentieke smaak kregen zij uiteindelijk door het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Voordat we Caleb’s Kola lanceerden in Brooklyn, hebben we ons recept getest tot perfectie. Caleb's Kola heeft er maanden aan gewerkt en na een paar honderd batches zijn zij enthousiast over het resultaat.

Wij hopen dat u er net zo enthousiast over bent!

Lees meer over Caleb's Kola

Russell & Co Gingerbeer

Russell & Co kent zijn oorsprong in 1887, wanneer Josiah Russell voet zette op Nederlandse bodem. De Britse producent laat het Nederlandse volk als eerste kennismaken met de populaire dranken Ginger Ale en Tonic. Geïnspireerd op de originele recepten uit het verleden komt Russell & Co nu met een moderne range van elegante soda’s waaronder Russel & Co Gingerbeer. Rijk, onderscheidend en origineel.

7Up Lemon Lemon

7UP Lemon Lemon is een troebele lemonade die laag is in calorieën (50% minder suiker dan reguliere suiker- en koolzuurhoudende frisdranken) waarvoor alleen de meest rijpe citroenen gebruikt worden.