Waldkorn® the Original

Sinds de introductie van Waldkorn®-brood in 1989 is Waldkorn® een begrip in de bakkerswereld. Het bekendste broodmerk op de markt, een synoniem voor kwaliteit en een authentieke volle smaak. Al de Waldkorn®-producten zijn gemaakt met de beste ingrediënten, een melange van heerlijke granen en zaden voor iedere broodsoort, een zorgvuldige selectie door onze specialisten. De zaden en granen krijgen alle tijd om te groeien en te rijpen: de beste garantie voor kwaliteit. Waldkorn® is vaak geïmiteerd, maar nooit overtroffen.

Waldkorn

Waldkorn® staat voor smaakvol en luchtig brood, het resultaat van een jarenlange ervaring en bakkerstraditie. Onze Waldkorn®-bakkers hebben een passie voor hun ambacht, ze nemen voldoende tijd om het brood te laten rijzen. Hun vakmanschap staat garant voor écht brood met een lekkere, krokante korst.Laat uw gasten genieten van het aantrekkelijk Waldkorn®-aanbod met meergranen en oergranen.

Waldkorn® biedt een ruim assortiment broodvariëteiten en bakproducten binnen 2 productlijnen: Meergranen en Oude Granen. Elk met hun eigen, unieke samenstelling en smaakprofiel.

Meergranen: Voor iedere broodsoort een speciale melange van heerlijke granen en zaden.
Oude granen: De rijke, ongeëvenaarde smaak van oergranen vervat in authentieke broodsoorten.

Bestel direct of bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging: