Yakso

Yakso is het merk voor de lekkere, gezonde en gevarieerde biologische Aziatische keuken. Met het uitgebreide productaanbod is het mogelijk om op een gevarieerd en smakelijk Aziatisch gerecht klaar te maken. Yakso biedt u een uitgebreid aanbod en een unieke range producten.

Historie van Yakso

Het merk Yakso is in 1985 ontstaan door een groep pioniers op een zelfvoorzienende biologische boerderij in Nederland. Yakso betekent in het Japans ‘Reinig je lichaam met eten’. Door de jaren heen zijn verschillende heerlijke producten uit de Oosterse keuken toegevoegd.


Ketjap Asin

Ketjap Asin is een zoute stroperige variant op sojasaus, gemaakt van sojabonen en kruiden. Doordat er geen tarwe aan de ketjap wordt toegevoegd, is deze saus glutenvrij. Te gebruiken als marinade en smaakmaker in verschillende gerechten.

KETJAP ASIN YAKSO EKO

Ketjap asin yakso eko

Fles 250 milliliter

Yakso

Ketjap Manis

Yakso ketjap Manis is een zoete, stroperige Indonesische variant op sojasaus, gemaakt van sojabonen en kruiden. Doordat er geen tarwe aan de ketjap wordt toegevoegd, is deze saus glutenvrij. Te gebruiken als marinade en smaakmaker in verschillende gerechten.

KETJAP MANIS  YAKSO EKO

Ketjap manis yakso eko

Fles 250 milliliter

Yakso

Seitan

Seitan is een eiwitrijk veganistisch product, met op vlees lijkende vezelstructuur. De biologisch, huisgemaakte seitan van Yakso wordt gemaakt op basis van tarwegluten en worden gekookt in een bouillon van tamari, kombu en verschillende specerijen. Dit geeft de seitan een hartige smaak.

SEITAN

Seitan

Pot 700 milliliter

Yakso

Kokosolie geurloos

De biologische kokosolie van Yakso komt uit de Filipijnen en de boeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun producten. De kokosolie zit verpakt in een hersluitbare emmer van 2,5 liter en is geschikt om mee te bakken, te braden en te wokken.

KOKOSOLIE GEURLOOS  BIOLOGISCH

Kokosolie geurloos biologisch

Emmer 2500 milliliter

Yakso

Agave siroop

De biologische agave siroop van Yakso komt uit Mexico. Het wordt gemaakt van de nectar uit de kern van de agaveplant. De kern is zout en wordt geperst tot sap, gefilterd en daarna ingedikt. Agavesiroop bevat veel fructose.

YAKSO AGAVE SIROOP  YAKSO EKO

Yakso agave siroop yakso eko

Fles 500 milliliter

Yakso


Yakso bij HANOS

Benieuwd naar meer producten uit het assortiment van Yakso? Bekijk dan het gehele Yakso-assortiment bij HANOS.

Bekijk het gehele Yakso assortiment