WELKOM
IN DE WERELD VAN YAMA

Yama Foodservice. Partner en inspirator als het gaat om originele Japanse producten en ingrediënten voor de professionele horeca. Een echt familiebedrijf dat de natuurlijke smaken van Japan in haar genen heeft verankerd.

Wat ons drijft, is bezieling voor smaken en gerechten, respect voor elkaar en de natuur. Met chefs delen we al ruim 50 jaar de geheimen van de Japanse keuken en leveren daarmee een waardevolle bijdrage aan onze hedendaagse eetcultuur. Japans leren is niet nodig, Yama Foodservice helpt u altijd op weg!

Activiteiten

Activiteiten

YAMA SAUCES
MET TRADITIONELE INGREDIËNTEN

Een collectie onbetwiste klassiekers uit de Japanse en Chinese keuken. Het was onze uitdaging om deze zodanig te ontwikkelen dat de traditionele ingrediënten behouden bleven  en om de sauzen toepasbaar te maken in moderne gerechten. Kook, proef en ervaar zelf!

Yama sauzen staan, net als onze andere producten, voor een authentieke en intense smaakbeleving waarbij alle ingrediënten optimaal tot hun recht komen. Deze sauzen zijn geschikt voor zowel koude als warme bereidingen. Kenmerkend is de perfecte balans tussen de vier basissmaken zoet, zuur, zout en bitter én de vijfde smaak, umami, die een belangrijke plaats inneemt in de oosterse keuken.

“Sauzen met umami verrijken een gerecht op zo’n manier dat alle andere smaken en texturen elkaar aanvullen. Deze Yama sauzen zijn de perfecte toevoeging voor Aziatische topgerechten.

DE VEELZIJDIGE
JAPANSE KEUKEN

De Japanse keuken kent een aantal basisingrediënten zoals soja, azijn, sake, mirin, miso, kombu en dashi. Over een trend kunnen we niet meer spreken: de Japanse keuken heeft zich definitief gevestigd. Veel smaken en technieken uit Japan zijn inmiddels onmisbaar in de hedendaagse gastronomie. Met subtiele, onderscheidende en toegankelijke smaken zijn de producten uit deze keuken in allerlei kookstijlen van toegevoegde waarde. Umami is geen fantasienaam. Umami is wat de Japanse keuken naar hier heeft gebracht: smaak!

Bekijk het hele assortiment van Yama op of lees meer op www.yama.nl.