Casual Dining

Gasten verspreiden hun uitgavenpatroon steeds vaker over meerdere momenten op een dag en willen graag informeel dineren, tegen een betaalbare prijs en in een leuke ambiance. Voor u als ondernemer of chef creëert deze trend uitdagingen, want meerdere settings op een dag kunnen de snelheid in service en het aantal handelingen van de keuken beperken.  

Casual dining positioneert zich tussen het snelle fastfood en het traditionele restaurant, waarbij het draait om een combinatie van beleving, kwaliteit en gemak. Ideaal voor de drukke zomermaanden! Zo leest u bijvoorbeeld alles over ons snelle pasta-concept, fruitige maaltijden en betaalbare wijnen.

Bekijk het magazine
123 pasta | Casual dining

123 pasta

Met ons 1-2-3 pasta concept is het eenvoudig om snel heerlijke pastagerechten te serveren. Maak de keuze uit verschillende pasta's, sauzen en verrassende toppings, passend bij uw eigen signatuur.

Ontdek het concept

Plate service | Casual dining

Plate service

Deze plates serveert u op basis van ons professionele HANOS convenience assortiment. Wij geven u bouwstenen waarmee u zelf gerechten kunt maken. Uiteraard kunt u er uw eigen signatuur aan geven.

Naar de plates

Smoothies | Casual dining

Smoothies

Wilt u een gezonde en kleurrijke smoothie aan uw gasten serveren? Dat kan vrij eenvoudig. Met een goede blender, diepgevroren fruit en fruitsap of yoghurt serveert u in een handomdraai de lekkerste smoothies.

Bekijk de snelle smoothies

Vive le bistro

De sfeer van de Franse bistro’s beleeft een ware revival. Bij deze entourage hoort een makkelijke wijn, zonder pretenties en betaalbaar. Het is de kunst om de toppers onder de ‘makkelijke wijnen’ te vinden; wijnen waar uw gasten graag nog een glas van bestellen. Die kunst verstaan wij als geen ander.

Uitgelicht: Nuvoté
Een van deze wijnen is Nuvoté, een robijnrode wijn van de nieuwe druif artaban. In het zuiden van Frankrijk is jarenlang gewerkt aan deze nieuwe druivensoort. De eigenaren van Foncalieu gingen op zoek naar een druif die bestand is tegen de huidige klimaatveranderingen, met respect voor de wijntraditie in de Languedoc. Het resultaat is een frisse robijnrode wijn, gemaakt zonder sulfiet. 

Ontdek onze selectie bistrowijnen

Bistrowijnen | Casual dining

Bites | Casual dining

Fingerfood

Smaakmakers op de vierkante centimeter! Fingerfood bestaat uit kleine hapjes die met twee vingers zijn te eten en bovendien eenvoudig te bereiden. U hoeft ze enkel te stomen, bakken, frituren of ontdooien. Denk bijvoorbeeld aan de gegaarde kip producten van Mr. John en Top Table. Kant-en-klare kipgerechten met een optimale smaakbeleving. We hebben we een handige indeling gemaakt op basis van landenthema's en ontdek een aantal heerlijke (mini-)kroketten.

Meer over Fingerfood

Raw pastry

Raw pastry

Voor deze vegan carré’s worden uitsluitend pure, natuurlijke ingrediënten gebruikt. De carré’s worden verwerkt door het geheel niet meer te verhitten dan 46ºC. 

Lees meer over Raw Pastry

Bak’m Beet

Bak’m beet

Ontdooien, scheppen, bakken, serveren: met het diepgevroren deeg van Bak ‘m beet maakt u in een handomdraai onweerstaanbaar lekkere en verse koekjes.

Ontdek de koekjes

Duurzame disposables | Casual dining

Duurzame disposables

Verpakkingsmateriaal hoeft echt niet schadelijk te zijn voor het milieu. HANOS heeft een ruim assortiment duurzame disposables waarmee u een bewuste keuze kunt maken.

Bekijk het assortiment