Chalo, funky feel good food

Chalo betekent ‘let’s move forward together’ in het Hindi. Het geeft perfect weer waar het merk voor staat: op een laagdrempelige manier mensen inspireren om gezonde ingrediënten te nuttigen en recepten uit andere culturen en klimaten te ontdekken.

Niet voor niets lanceerde Chalo het heerlijke en wereldberoemde Indiase drankje Chai Latte als eerste productlijn. Natuurlijk met aandacht voor de authenticiteit van het recept en haar ontdekkers! Lees hieronder meer over Chalo, of vul het contactformulier in. Geef daarbij de beschrijving aan dat u interesse heeft in Chalo als theeconcept. We gaan dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Waarom Chalo

  • Natuurlijk
    Chalo-producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten
  • Eerlijk
    Iedereen verdient een kans zichzelf te ontplooien en daarom werkt Chalo intensief samen met een beschutte, sociale werkplaats. Daarnaast steunt Chalo een goed doel in India met een substantieel deel van de opbrengst.

Recepten met Chalo

Om u te laten zien welke mogelijkheden er zijn met Chalo, lichten we een aantal recepten voor u uit. Bekijk alle Chalo-recepten op FoodXperience.


Meer over het assortiment van Chalo

ban_fbo_tea_chalo_funcky_chunks_747x498_1912.jpg

Funky Chunks

In een uitstekende combinatie met onze Chai introduceert Chalo een funky alternatief voor koekjes en chocolaatjes in het assortiment Funky Chunks. Dat zijn 4 verschillende soorten zoete snacks op basis van gezonde bakkerij-ingrediënten zoals gedroogde vruchten en noten.

ban_fbo_tea_chalo_salty_peas_747x498_1912.jpg

Salty peas

Gezonde opties kiezen is alleen mogelijk als de gezonde opties worden aangeboden. Vanuit deze gedacht zijn de salty peas van Chalo ontstaan. Het zijn krokante bonen in verschillende zoute jasjes. Chalo brengt het zoute snacken naar een nieuw niveau!

Indian Chai

Chai Latte is een traditionele Indiase drank van zwarte thee, coole pittige kruiden, suiker en melk! De Chalo Chai Latte is melkvrij zodat je zelf kan kiezen welke melk je wil toevoegen. Nog niet zeker of je het durft te proeven? Chai smaakt pittig, zoet, zacht en sterk tegelijkertijd. Heerlijke drank voor elk moment van de dag.

ban_fbo_tea_chalo_indian_chai_747x498_1912.jpg

Ice chai

Onze Chalo Iced Chai’s is een funky alternatief voor ice tea’s. Dit premix poeder is de perfecte basis voor je homemade iced tea’s. De Chalo Iced Chai’s zijn op basis van jaggery, een 100% natuurlijke en ongeraffineerde rietsuiker. Heerlijk zoet en op basis van natuurlijke smaken rechtstreeks van de vrucht.

ban_fbo_tea_chalo_ice_chai_747x498_1912.jpg

 

Ontdek meer over thee bij HANOS


 
Tea Experience

Tea Experience

Met zeven verschillende thee concepten waaruit u kunt kiezen, schenkt u altijd de perfecte thee.

Lees meer