Coffee Experience

Koffie: ’s Werelds populairste en meest gedronken warme drank, zowel thuis als in de horeca. Daar weten wij alles van. Koffie kan zowel koud als warm gedronken worden, als koffie-variatie of als cocktail of verwerkt in desserts. U weet er ongetwijfeld al een en ander vanaf, maar wellicht kunt u de beleving nog naar een hoger niveau brengen.

Altijd de juiste koffie

In samenwerking met diverse specialisten op het gebied van koffie, hebben we vier kant-en-klare concepten gelanceerd: Caffè Mondiano, Caffé Musetti en Le Piantagioni Del Caffè en My Estate Coffee. Elk concept met haar eigen kracht.
Mochten deze formules niet passend zijn voor uw organisatie, dan ontwikkelen we toch samen met u een geheel eigen concept via Your brand, Your blend & Your style, een unieke service in Nederland!

Direct naar Coffee Experience

Meer dan de juiste bonen en machine

Met Coffee Experience, bent u voorzien van een totaaloplossing. Alle componenten vindt u bij ons onder één dak. En dat gaat veel verder dan alleen het uitzoeken van de meest geschikte boon of koffiemachine. Wij verzorgen o.a. kwaliteitscontroles, trainingen voor uw barista’s, koffiekaarten op maat en kleding voor de bediening. Een advies volledig op maat voor uw onderneming.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Op de website van Coffee Experience vindt u meer informatie over onze concepten. 

Direct naar Coffee Experience