Coffee Experience

Koffie: ’s Werelds populairste en meest gedronken warme drank, zowel thuis als in de horeca. Daar weten wij alles van. Koffie kan zowel koud als warm gedronken worden, als koffie-variatie of als cocktail of verwerkt in desserts. U weet er ongetwijfeld al een en ander vanaf, maar wellicht kunt u de beleving nog naar een hoger niveau brengen.

Met Coffee Experience laat u uw klanten genieten van de heerlijke wereld van koffie en thee. Kies één van de professionele koffie- of theeconcepten en ga op ontdekkingsreis door verschillende smaken, exclusieve apparatuur en de lekkerste en heetste trends. Van het branden van de koffiebonen tot aan het uitzoeken van het perfecte lepeltje voor uw cappuccino. Al deze elementen onderdeel maken onderdeel uit van één grote koffiebeleving. Een beleving die Coffee Experience graag voor u faciliteert.

Altijd de juiste koffie

In samenwerking met diverse specialisten op het gebied van koffie, hebben zij vier kant-en-klare concepten gelanceerd:

  • Caffè Mondiano
  • Caffé Musetti
  • Le Piantagioni Del Caffè
  • My Estate Coffee

Elk concept met haar eigen kracht. Mochten deze formules niet passend zijn voor uw organisatie, dan ontwikkelen we toch samen met u een geheel eigen concept via Your brand, Your blend & Your style, een unieke service in Nederland!

Gerelateerde producten

Bekijk ook enkele producten behorende bij de genoemde concepten:

Meer dan de juiste bonen en machine

Met Coffee Experience, bent u voorzien van een totaaloplossing. Alle componenten vindt u bij ons onder één dak. En dat gaat veel verder dan alleen het uitzoeken van de meest geschikte boon of koffiemachine. Wij verzorgen o.a. kwaliteitscontroles, trainingen voor uw barista’s, koffiekaarten op maat en kleding voor de bediening. Een advies volledig op maat voor uw onderneming.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Op de website van Coffee Experience vindt u meer informatie over onze concepten. 

Ga naar Coffee Experience