Verreik uw koffie- en theebeleving met HANOS Coffee en Tea Experience

Maak kennis met onze concepten


Wilt u uw gasten een perfecte koffie- en theebeleving bieden? Kies dan één van onze professionele koffie- of theeconcepten en ga op ontdekkingsreis door verschillende smaken, exclusieve apparatuur en nieuwste trends.

Van het branden van de koffiebonen, servies met uw bedrijfslogo tot aan heerlijke koffiespecials. Al deze elementen zijn onderdeel van één grote koffie- en theebeleving. Een beleving die wij graag voor u faciliteren. Lees hieronder meer of vul het contactformulier in en geef bij de aan dat u interesse heeft in de Coffee & Tea Experience. We kijken samen naar de mogelijkheden!

Voordelen

  • Het perfecte kopje koffie voor uw zaak met bijpassend servies in bruikleen
  • Advies en training op locatie door onze gecertificeerde barista’s
  • Professionele apparatuur passend bij uw wensen

Coffee Experience

Vier verschillende koffieconcepten en altijd passend apparatuur

Met onze koffieconcepten creëert u een warme sfeer en geeft u uw gasten een heerlijke koffiebeleving. Bovendien kunnen we professionele apparatuur aanbieden in combinatie met bijpassend servies in bruikleen. We komen we graag bij u langs om advies en training te geven die past bij uw zaak.

Start uw Coffee Experience

Tea Experience

Ontdek onze vijf verschillende thee concepten

Onze theeconcepten staan garant voor een genietmoment bij uw gasten. Voor ieder moment van de dag bieden wij een de grote variëteit aan smaken waaruit u kunt kiezen en daarmee schenkt u altijd de perfecte kop thee.

Start uw Tea Experience


Laat u inspireren met heerlijke koffie- en theerecepten

Zowel koffie als thee lenen zich uitstekend voor de lekkerste cocktails of ‘specials’. Op ons inspiratieplatform FoodXperience zijn heel veel verschillende recepten te vinden, of het nu gaat om koud of warm en met of zonder alcohol; u vindt altijd een passend recept.

Koffie & Thee recepten

Koffie & Thee recepten

Koffie & Thee recepten

Musetti
Benieuwd naar de mogelijkheden van Coffee of Tea Experience voor uw zaak?
 
Neem contact op en we kijken graag samen naar de mogelijkheden!
 
Neem contact met ons op

HANOS concepten en formules

Met onze concepten en formules geven we u handvaten om uw omzet verder te verhogen en het meest optimale uit uw onderneming te halen. Wilt gebruikt maken van deze mogelijkheden, maar bent u nog geen klant? Registreer u vandaag nog als HANOS-klant.

Klant worden Lees meer