Neerlands Zwartwild

Een must op iedere wildkaart

Onder het merk ‘Neerlands wild’ bieden we u een assortiment geselecteerd grof wild met een gegarandeerde Nederlandse herkomst. Het assortiment omvat bouten, ruggen, filet en schouders van hert, wild zwijn en ree. Uiteraard is er een gelimiteerde aanvoer van dit prachtige Nederlandse kwaliteitswild uit ons eigen wildproductiebedrijf. Neerlands wild leent zich bij uitstek voor streekgerechten.

Duurzamer dan wild kan uw vlees niet zijn!

Waarschijnlijk realiseren veel mensen zich niet dat wild het toppunt is van duurzaam vlees. Dit geldt voor zowel grof wild als klein wild waaronder het gevogelte. Echt wild is geboren en getogen in de vrije natuur en heeft in alle vrijheid kunnen leven. Het voedselpakket bestond steeds uit wat de natuur in de verschillende seizoenen te bieden had. Omdat wildbeheer onderdeel is van het algemeen natuurbeheer wordt er scherp gelet op de kwaliteit van het leefgebied van de dieren; de zogenaamde biotoop.

Wild zwijn

Op 1 juli is in Nederland de jacht op het wild zwijn begonnen. Wild zwijn is nog steeds erg populair en vormt een mooi alternatief voor hert. Het door HANOS geleverde wild zwijn komt hoofdzakelijk van de Veluwe, maar ook uit Limburg komt enige aanvoer. HANOS koopt wild zwijn in uit gebieden waar voor de dieren voldoende voedsel te vinden is om kwalitatief vlees te kunnen garanderen.

Wild volgens HANOS

Door de eigen wildproductie kunnen we wild de aandacht geven die het verdient en aanbieden volgens onze eigen visie. Grof- en kleinwild wordt gevild, versneden en indien gewenst gevliesd, geportioneerd en gevacumeerd. Vederwild wordt in onze modern ingerichte plukafdeling geplukt en eventueel versneden. U heeft als klant bij HANOS de mogelijkheid om uw gevogelte zowel marktklaar (gesloten) als panklaar (volledig ontweid) in te kopen. Ook is het mogelijk om gehele borsten op het been (coffre) of enkele filet met vel en stick (suprème) te bestellen. U creëert er heerlijke culinaire traktaties mee!

Lees meer verhalen Bekijk het hele assortiment