Culinaire Convenience Shop

Kwaliteit, creativiteit en gastvriendelijkheid; dat is waar u voor gaat. Elke dag weer het beste uit uzelf en uw team halen, daar draait het om. HANOS helpt u graag om de kwaliteit in uw keuken op een hoog niveau te houden, zodat u uw gasten telkens weet te verrassen met de mooiste creaties.

Met de voorbereide producten van HANOS bent u verzekerd van de beste basis voor uw gerechten. Onze gegaarde producten komen uit eigen productie en van leveranciers die uitsluitend werken met ingrediënten van topkwaliteit; ambachtelijk en met liefde bereid. Met onze basisproducten kunt u zich onderscheiden, want wij zorgen continu voor aantrekkelijke en vernieuwende ingrediënten voor uw gasten. Ontdek het assortiment en laat u inspireren!

Bekijk direct het hele assortiment

Laat u inspireren

123 pasta | Casual dining


123 pasta

Met ons 1-2-3 pasta concept is het eenvoudig om snel heerlijke pastagerechten te serveren. Maak de keuze uit verschillende pasta's, sauzen en verrassende toppings, passend bij uw eigen signatuur.

Ontdek het concept

Plate service | Casual dining


Plate service

Deze plates serveert u op basis van ons professionele HANOS convenience assortiment. Wij geven u bouwstenen waarmee u zelf gerechten kunt maken. Uiteraard kunt u er uw eigen signatuur aan geven.

Naar de plates

Bak'm beet| Casual dining


Bak 'm Beet

Ontdooien, scheppen, bakken, serveren: met het diepgevroren deeg van Bak ‘m beet maakt u in een handomdraai onweerstaanbaar lekkere en verse koekjes.
 

Ontdek de koekjes

Bent u nog geen klant?

Registreer u vandaag nog als HANOS-klant en krijg toegang tot het convenience-assortiment

Klant worden