Culinaire Convenience Shop

Lekker eten en vriendelijke service; dat is wat uw gasten van u verwachten. Kwaliteit, creativiteit en gastvriendelijkheid; dat is waar u voor gaat. Elke dag weer het beste uit uzelf en uw team halen, daar draait het om. HANOS helpt u graag om de kwaliteit in uw keuken op een hoog niveau te houden, zodat u uw gasten telkens weet te verrassen met de mooiste creaties.

Met de voorbereide producten van HANOS bent u verzekerd van de beste basis voor uw gerechten. Onze gegaarde producten komen uit eigen productie en van leveranciers die uitsluitend werken met ingrediënten van topkwaliteit; ambachtelijk en met liefde bereid. Met onze basisproducten kunt u zich onderscheiden, want wij zorgen continu voor aantrekkelijke en vernieuwende ingrediënten voor uw gasten.

Naar het hele assortiment Bekijk het magazine


123 pasta | Casual dining

123 pasta

Met ons 1-2-3 pasta concept is het eenvoudig om snel heerlijke pastagerechten te serveren. Maak de keuze uit verschillende pasta's, sauzen en verrassende toppings, passend bij uw eigen signatuur.

Ontdek het concept

Plate service | Casual dining

Plate service

Deze plates serveert u op basis van ons professionele HANOS convenience assortiment. Wij geven u bouwstenen waarmee u zelf gerechten kunt maken. Uiteraard kunt u er uw eigen signatuur aan geven.

Naar de plates

Bak'm beet| Casual dining

Bak 'm Beet

Ontdooien, scheppen, bakken, serveren: met het diepgevroren deeg van Bak ‘m beet maakt u in een handomdraai onweerstaanbaar lekkere en verse koekjes.

Ontdek de koekjes

Wild en gevogelte

Wild en gevogelte bieden eindeloze culinaire mogelijkheden. Met ons uitgebreide assortiment aan gegaarde wild en gevogelte producten kunt u eenvoudig én snel heerlijke gerechten serveren. De producten zijn relatief neutraal van smaak, waardoor u alle ruimte heeft om uw signatuur toe te voegen. Het assortiment loopt uiteen van gestoofde zwijnswangetjes in kruidige saus tot een sous-vide gegaard hertenrack en van gegaarde kipsaté tot gekonfijte wilde eendenbout.

Bekijk het assortiment wild en gevogelte

Dessert

Ook voor het dessert is een uitgebreid assortiment te vinden in de Convenience Shop, waaronder het assortiment plaatpatisserie. Deze vierkante platen patisserie zijn robuust, zeer smakelijk en breed inzetbaar. Zo zijn ze in te zetten als gebak, petit four, bij een high tea of als onderdeel van een dessert. Ze zijn er in verschillende varianten, bijvoorbeeld de limoncello tiramisu bevat een zachte bodem sloffendeeg met een laagje lemoncurd, citroentiramisucrème en lange vingers doordrenkt met limoncello.

Bekijk het hele assortiment desserts