Desserts in een handomdraai

Van Limoncello tiramisu tot red velvet met ruby chocolade. Ontdek alle desserts in een handomdraai. De basis van deze desserts zijn de verschillende soorten plaatgebak. Door deze te serveren met bijvoorbeeld roomijs, een crème anglais en koekjescrunch creëert u gemakkelijk een hoogwaardig dessert.

BANAAN – KARAMEL EN TONY CHOCOLONELY

Een sloffendeeg met banaan - kwarkmousse, ganache, melkchocolade en gezouten karamel. Geserveerd met witte chocoolade roomijs, koekjes crunch en karamel zeezout crème anglaise. Laat hiervoor de Tony’s Chocolonely smelten in de saus van crème anglaise.
KOEKJES MET BANAAN & TOFFEE FAIRTRADE
11,50

per pot

ROOMIJS WITTE CHOCOLADE

Roomijs witte chocolade

Creme de la creme

MELK KARAMEL & ZEEZOUT

Melk karamel & zeezout

Tony’s chocolonely

RED VELVET EN RUBY CHOCOLADE

Een red velvet shortbread: wenerbodem met red velvet cake, chocolade boter crème en vruchtencremeux. Geserveerd met ruby chocolade roomijs, een crunch van bosbessen-cheesecake koekjes en creme aglaise.
KOEKJES MET BOSBES&CHEESECAKE FAIRTRADE
11,50

per pot

ROOMIJS RUBY CHOC CHAI

Roomijs ruby choc chai

Creme de la creme

PINDA EN CHOCOLADE

Brownie met pindakaas, botercrème en chocolade ganache. Geserveerd met gezouten karamel roomijs en crème anglaise warm gemaakt met een lepel crunchy pindakaas.

LIMONCELLO DESSERT

Limoncello tiramisu: een sloffendeeg met lemoncurd, crème van citroentiramisu, lange vingers gedrenkt in limoncello, geserveerd met sorbet limoen ijs, een crunch van citruskoekjes en limoncello.