Een gemakkelijk en snel begin

Deze voorgerechten zijn snel en gemakkelijk te bereiden, op deze manier heeft u de rest van de avond meer tijd voor uw gasten. Door gebruik te maken van de convenience producten, zoals de voorgesneden carpaccio, bouillabaisse of truffelsaus, hoeft u minder arbeidsuren in te zetten en de kwaliteit blijft constant: wie er ook in de keuken staat.

 

RUNDERCARPACCIO

Voorgesneden Rundercarpaccio geserveerd met Italiaanse kaasschilfer, geroosterde pitten, rucola, iberico ham chips en pesto.

VITELLO EN TRUFFEL

Vitello rosé gegaard met een witte koolsalade, geserveerd met zwarte truffel chips en truffelsaus.

GEVULDE VISSOEP

Een gevulde vissoep met aioli en aardappel. Bak de voorgekookte aardappelblokjes eerst even kort aan.
BOUILLABAISSE

Bouillabaisse

Revi food

AARDAPPELBLOKJES

Aardappelblokjes

Peka freshline

VISMIX GEBAKKEN

Vismix gebakken

Royal convenience seafood