Sous-vide bereide producten van topkwaliteit

In ons assortiment vindt u een ruime selectie aan sous-vide voorgegaarde producten van exclusieve kwaliteit. Altijd perfect gegaard, zo heeft u alle tijd voor de afwerking en serveert u gegarandeerd een signatuurgerecht vol van smaak.

Zomerse convenience

In een handomdraai op tafel

Victoriabaars, zalm, zeebaars, lamsnek of lamsbout. Voor u voorgegaard en u hoeft het alleen te bereiden in de oven of in de pan en af te werken met uw garnituur. Bekijk uitgewerkte recepten met deze producten hieronder.

Bekijk de recepten

Daily Fresh Food | HANOS

Daily Fresh Food

Het doel van de sous-vide producten van Daily Fresh Food is helder; horecaprofessionals ontzorgen door middel van ondersteuning met de mise-en-place. De Convenience Manager bij Daily Fresh Food, legt uit: “Het draait inderdaad om ontzorgen. Hier hebben we de beste techniek voor nodig, zonder concessies te doen op kwaliteit en ambacht. We hebben alle specialismen zelf in huis - van een visboer en groenteboer tot een slager - en werken veel met verse Nederlandse en Belgische ingrediënten.

Dit vormt de basis van ons maatwerk. Het ontzorgen zit hem juist in de voorbereidingstijd die bespaard kan worden in de keuken. Zo bieden we sous-vide bereide groenten, mooie purees, heerlijke mousselines en op lage temperatuur, sous-vide bereid vlees.” .

"De sous-vide bereiding zoals vaker te zien is in sterrenrestaurants, doen wij in onze slowcook keuken in het groot."

Behoud van vitaminen, mineralen, kleur, structuur en smaak

Met de grootste slowcook keuken van Nederland worden bij Daily Fresh Food sous-vide gerechten bereid op grote schaal met behulp van autoclaven. “Een autoclaaf is eigenlijk een heel groot waterbad waar vacuüm verpakt voedsel bereid wordt op een exact gecontroleerde temperatuur. Zo staan de producten niet direct in contact met het water. Dit water sijpelt in het waterbad, wat zorgt voor een geleidelijke en gelijkmatige garing. Temperatuur is een belangrijke factor. Alles wordt gegaard voor een langere tijd op een relatief lage en constante temperatuur. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de vitaminen en mineralen behouden blijven, maar ook de kleur, structuur en smaak.”

Daily Fresh Food | HANOS

De vele voordelen van Daily Fresh Food

Het assortiment van Daily Fresh Food kent veel voordelen. Een heel belangrijk voordeel is de gegarandeerde langere THT. “Dit komt door zowel de temperatuurstijging (delta T) als temperatuurdaling. Nadat de producten zijn verwarmd in de autoclaaf, worden deze teruggekoeld met kraanwater en gaan ze daarna direct de ijsbassins in. Binnen een kwartier zijn alle producten in de autoclaaf teruggekoeld; een belangrijke stap voor de THT. De sous-vide bereiding zoals vaker te zien is in sterrenrestaurants, doen wij in onze slowcook keuken in het groot. Hierbij borgen we natuurlijk de voedselveiligheid, zo zijn we ISO 22002 gecertificeerd. Door het sous-vide bereiden van producten, blijven de kwaliteit en voedselveiligheid dan ook gewaarborgd. Zo gaan alle ingrediënten rauw in de vacuümzak en komen deze niet direct in contact met het water. Zo hoeven we geen extra zout en andere additieven toe te voegen. Daarnaast heeft de keukenbrigade ook al groot voordeel te pakken met minimale derving door juiste (kilo)verpakkingen.” "De sous-vide bereiding zoals vaker te zien is in sterrenrestaurants, doen wij in onze slowcook keuken in het groot."

Alle ruimte om een eigen touch aan producten te geven

"Ons assortiment is zeker niet standaard. Het mooie aan de sous-vide producten is dat ze het verlengstuk zijn voor de keukenbrigade. Van een stoofgerecht en een zacht gegaarde lamsnek tot aan een aardappelmousseline; in een handomdraai geeft de keuken de producten een eigen touch. Voeg bijvoorbeeld een beetje truffelpuree toe aan de aardappel-mousseline voor een heerlijke aardappel-truffelmousseline.”

Het assortiment sous-vide gegaarde producten van Daily Fresh Food

Het assortiment sous-vide gegaarde producten verschilt per vestiging. Neem contact op met uw vestiging over het assortiment en de mogelijkheden tot het bestellen.

Daily fesh food  | HANOS

Vlees

30804660 | Kalfsukade rode wijn en salie saus sous vide
30804580 | Varkensbuikspek piri piri sous vide
30804590 | Kalfsmuis sous vide
30804600 | Varkenshaasmedaillon
30804630 | Kalfswang sous vide zak 5 st
30804630 | Kalfswangen rode wijn en salie saus sous vide
30804640 | Varkens procureur hongaars paprika sous vide
30804660 | Kalfssukade sous vide black pepper
30804670 | Fond de veau (kalf) cuisine dor
30804700 | Limburgs zuurvlees extra gevuld sous vide .
30804930 | Lamsbout sous vide gegaard
30804940 | Lams nek sous vide gegaard
30804950 | Indische lamscurry
30804960 | lams stoof

Daily fesh food  | HANOS

Wild & Gevogelte

32801880 | Gesmoorde zwijnsnek met rozemarijn sous vide
32801890 | Rouleaux zwijnshaas met paddenstoel salie spek
32801900 | Reepeper Italiaanse wijze met witte aceto sous vide
32801910 | Kalkoenmedaillons gevuld tomatentapenade en dragon
32801920 | Kipdij crepinette saffraan sous vide
32801930 | Kipgehaktbal met linzen, bloemkool en harissa sous
32801940 | Zwijnstoverij met anijszwam en appel sous vide
32801950 | Kwartel gevuld met bospaddenstoelen sous vide
32801970 |Crepinette van hoender met tuinkruiden sous vide
32801980 | Hollandse hazenbout in sinaasappel wildjus sous
32801990 | Zwijnswang in acetosaus sous vide
32802000 | Hazenpeper met kruidkoek en zilveruitjes sous vide
32802010 | Hertenstoverij met spekjes en rode wijn sous vide
32802020 | Hoender supreme sous vide
32802030 | Gebakken kippendijtournedos in dragonsaus sous vide
32802040 | Jerk chicken sous vide
32802050 | Marokkaanse kipkarbonade met rozijnen sous vide
32802050 | Marokkaanse kip karbonade sous vide
32802060 | Kippenragout extra gevuld sous vide

Daily fesh food  | HANOS

AGF

34702980 | Wortelcrème met gember sous vide
34702990 | Aardappel-knolselderijpuree sous vide
34703000 | Pastinaakpuree sous vide
34703020 | Zoete aardappel puree sous vide
34703240 | Bloemkoolcrème met citroenpeper sous vide
34703030 | Aardappelpuree klassiek sous vide
34703040 | Bieten creme met dragon sous vide
34703050 | Ratatouille provencaals sous vide
34703070 | Aardappel mousseline truffel mascarpone sv
34703080 | Flespompoen met chili en limoen sous vide
34703110 | Knolselderijblokjes olijfolie en citroenpeper sous
34703120 | Spruitjes met spekjes en ui sous vide
34703130 | Creme van aardpeer met knoflook sous vide
34703140 | Mousseline van knolselderij truffel sous vide
34703150 | Creme van pompoen oosterse kruiden en peer sous vide
34703160 | Witlof in jus d-orange sous vide
34703180 | Schorseneren met kaassaus sous vide
34703190 | Bospeen sinaasappel en roomboter sous vide
34703290 | Rode kool sous vide
34703300 | Gele biet sous vide

Daily fesh food  | HANOS

Vis

38900050 | Zalm met sesam en soja
38900030 | Victoria baar met knoflook en rode peper
38900040 | Zeebaars met citroen en rozemarijn
38900020 | Thaise viscurry
38900010 | Kabeljauwfilet met coburger ham en daslook
Recepten met Daily Fresh Food

 

Benieuwd naar de mogelijkheden met de sous-vide gegaarde producten?

Wij hebben verschillende recepten bereid met deze producten. In een handomdraai zet u de mooiste gerechten op tafel!

Bekijk de recepten

Wilt u ook toegang krijgen tot de producten en concepten van onze partners, maar bent u nog geen klant van HANOS? Met slechts uw KVK-nummer en 5 minuten van uw tijd registreert u zich eenvoudig als klant en krijgt u toegang tot meer dan 120.000 artikelen en 20 HANOS-vestigingen.

Klant worden