En jullie serveren slow coffee?
“Ja, dat hadden we. We boden slow coffee die aan tafel bereidt wordt in een fraai glasfilter. In de praktijk blijkt dat vrijwel geen gast hierom vraagt. Het staat nog op onze website, maar het komt nauwelijks voor dat het wordt besteld.”
Heeft Het Compromis ook een caféfunctie?
“Iedereen is hier welkom, ook om gewoon een pintje te drinken. We zien dat vooral in de middag, tussen lunch en diner. Er komen dan veel vaste gasten binnenvallen. Nee, na het diner houden we geen café meer. We concentreren ons toch in eerste instantie op het eten.”
Heb je nog verdere plannen?
“Wat we nu bereikt hebben, willen we verder uitbouwen. We gaan zeker niet veranderen om het veranderen. Nee, de keuken hoeft niet verder te evolueren. De gasten tonen zich zeer tevreden. Dat is natuurlijk wat voor ons als eerste telt. Ja, dat is waarom het draait; lekkere dingen maken voor de gasten.”
Signatuurgerecht
Voor Het Compromis is de wildtijd belangrijk. De wildsuggesties vinden veel aftrek bij de gasten. Zoals de hertenkroon met eekhoorntjesbrood, jus met rode wijn en framboos. “Als er wildsuggesties zijn, wordt de kaart veel minder geraadpleegd." Bekijk het signatuurgerecht op www.foodXperience.com.
Lees meer over Het Compromis in Courant 24.