Diepvries bij HANOS

Onze diepvriesproducten doen niet onder voor verse producten. Dat komt doordat er veel zorg wordt besteed aan het proces. Zo worden onze diepvriesgroenten onmiddellijk na de oogst geblancheerd en bevroren. Bij HANOS vindt u vrijwel alle denkbare diepvriesproducten vertegenwoordigd. Van snacks en friet tot taart en gebak en van koffie, groente en fruit tot complete maaltijden.

Bekijk het assortiment diepvries


Maak kennis met ons assortiment diepvries


Boiron

Les vergers boiron

De fruitpurees van Boiron zijn gemaakt van de meest rijpe vruchten, 100% natuurlijk en makkelijk toepasbaar. Internationale chefs, patissiers en Boiron ambassadeurs laten u graag kennis maken met de producten van Boiron in verschillende verwerkingen. Bekijk de recepten met Boiron-producten en bekijk ook het gehele assortiment van Boiron bij HANOS.

Bekijk gehele Boiron-assortiment

Bekijk hieronder de uitgelichte producten die worden gebruikt in de Boiron-recepten.

Snacks met een twist

Bij HANOS vindt u een groot assortiment diepvriesproducten. Met deze producten kunt u verrassende en creatieve gerechten bereiden. Onze chefs doken de keuken in en stelden maar liefst zeven luxe snackgerechten samen. Deze snacks heeft u in een mum van tijd bereid, maar zijn door de garnering niet te vergelijken met een reguliere snack. Culinair snacken? Deze gerechtjes bewijzen dat dit kan! Het aanbod diepvriesproducten dat is gebruikt voor deze gerechten vindt u hieronder.

Bekijk assortiment diepvriessnacks Bekijk recepten

Snacks met een twist