Droge kruidenierswaren & delicatessen

HANOS biedt u zowel klassieke als trendy producten. Exotische kruiden, luxueuze delicatessen, fijne pekels, confituren en speciale noten; u vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment droge kruidenierswaren en delicatessen. Onze inkopers zorgen er continu voor dat er nieuwe verrassende producten in het assortiment worden opgenomen. Hierin werken wij nauw samen met onze partner Ebo van den Bor, specialist in Oosterse en Mediterrane producten. Wij volgen de internationale trends op de voet, zodat ook de meest vooruitstrevende chef bij ons vindt wat hij zoekt.

Bekijk het assortiment

Maak kennis met ons assortiment

ban_inp_dkw_meer_dan_zuur_2002_747x498.jpg

Azijn: meer dan zuur alleen

Azijn is een onmisbare smaakmaker voor salades en een belangrijk ingrediënt voor zoetzuur, mayonaise, mosterd en andere sauzen. 

Bekijk het assortiment

ban_inp_dkw_meel_bloem_2002_747x498.jpg

Meel & Bloem

Of u nu glutenvrij, biologisch of gewoon eens een andere meelsoort wilt proberen, bij ons vindt u een groot assortiment aan meel- en bloemsoorten.

Bekijk het assortiment

Het assortiment van Ebo van de Bor

Smaakmakers

Geef een draai aan uw gerechten met deze ingrediënten en verras uw gasten met wereldse smaakmakers

Bekijk het assortiment

Olie

Olijfolie is niet weg te denken uit de professionele keuken. Het product is puur natuur en bevat veel onverzadigd vet. De meeste olijfolie komt uit landen rond de Middellandse Zee, zoals Spanje, Italië, Griekenland, Portugal en Frankrijk. HANOS heeft een groot assortiment olijfolie; van de zeer betaalbare olio di sansa tot de extra vergine novello.

Naast olijfolie hebben wij ook een groot assortiment andere oliesoorten. Denk aan avocado-olie, arganolie of pistacheolie, allen met hun eigen smaak en toepassing.

Lees meer over olie

Novello | De verhalen achter onze producten

Paneren is te leren!

11x paneertoppers

Van het krokant bakken van uw ingrediënten tot het bereiden van smakelijke hapjes en gerechten; paneren is te leren! Er zijn talloze mogelijkheden.

Uit het assortiment DKW hebben wij 11 toppers uitgekozen: Één van de paneertoppers zijn de ‘groene rijstvlokken’. Benieuwd naar de overige 10 paneertoppers?

Lees meer over paneren

Ontdek de internationale keukens van...

ban_mag01_azie_algemeen_2002_747x498.jpg

Azie

De Aziatische keuken bestaat uit tal van landen met ieder hun eigen eetgewoonten en favoriete ingrediënten. 


Lees meer

Frankrijk

Frankrijk

De Franse keuken is een internationaal gewaardeerde keuken en staat bekend om gerechten met boter, room, vlees, vis en natuurlijk kaas en wijn. 

lees meer

Italië

Italië

De Italiaanse keuken wordt gekenmerkt door bijvoorbeeld pizza, pasta en olijfolie. Maar la cucina Italiana gaat veel verder dan dat. 

Lees meer

Spanje

Spanje

Kenmerkend voor de Spaanse keuken zijn gerechten zoals paella, tapas, tortillas en het gebruik van olijfolie, verschillende soorten uien, knoflook en peterselie.

Lees neer

Cuban sandwich

Cuba

'The story of the Cuban Sandwich'

De Cuban sandwich, ook wel ‘Cubanos’ genoemd, is groot geworden dankzij Cubaanse immigranten in de Amerikaanse stad Tampa, Florida. De immigranten werkten in sigarenfabrieken in de wijk Ybor City en maakten een eigen variant op de Amerikaanse klassieker ‘grilled ham and cheese’. Het resultaat? ¡Delicioso!

Lees meer over het ontstaan, leer het basisrecept en de onmisbare ingrediënten kennen en ontdek onze verrassende variaties!

Lees meer

Bezoek de specialiteitenafdeling in uw groothandel

Bezoek ook de specialiteitenafdeling van uw dichtstbijzijnde groothandel. Hier helpen wij u graag persoonlijk met een vraag over een product of praten wij u bij over de nieuwste trends.

Maak kennis met ons uiteenlopende assortiment droge kruidenierswaren & delicatessen in uw groothaldel. Van alledaagse benodigdheden zoals bouillons, vetten en ontbijtgranen tot exclusieve en internationale kruiden, specerijen en sauzen.

Uw dichtstbijzijnde groothandel

De afdeling droge kruidenierswaren & delicatessen

Bent u nog geen klant?

Word nu klant van HANOS en krijg toegang tot het grootste en meest exclusieve assortiment voor al uw horecabenodigdheden in onze 20 groothandels én online.