Dranken bij HANOS

HANOS is uw drankspecialist. Of het nu gaat over wijn, whisky, champagne, bier of koffie. Voor iedere gelegenheid vindt u bij HANOS het juiste type dranken. Zo bevat onze wjinkelder een ongekend aantal zeldzame en bijzondere Grand Cru’s uit diverse streken, maar ook op het gebied van gedistilleerd vindt u met ruim 1200 soorten altijd uitgebalanceerde collectie dranken.

Bekijk het assortiment dranken

Lees direct meer over...

Verrassende wijnen en streken | De verhalen over onze smaken

Wijn

Al sinds 1989 selecteren wij voor u de mooiste wijnen van de beste internationale wijnhuizen. U kunt daarom bij ons terecht voor zowel exclusieve wijnen voor de kenners als voor gangbare wijnen voor een breed publiek.

Lees alles over wijn

Inspiratie en trends op het gebied van bier

Bier

Er zijn heel veel verschillende soorten bier en daarom zijn er ook veel culinaire mogelijkheden. Lees meer over high beer, Nederlands speciaalbier en alcoholvrij bier.


Lees alles over bier

ban_fbo_cof_honey_peanut_latte_747x498_1911.jpg

Koffie & thee

In samenwerking met diverse specialisten op het gebied van koffie en thee hebben we een aantal kant-en-klare koffie- en theeconcepten gelanceerd. Ontdek alles over Coffee & Tea Experience.

Lees meer over koffie & thee

Dranken van de maand

Iedere maand vindt u 6 geselecteerde dranken van de maand. Er staan altijd een gin, een whisky, een likeur, een rum en twee wijnen in de spotlight - extra scherp geprijsd - bij de HANOS. Deze zijn samengesteld door onze specialisten en geselecteerd uit ons uitgebreide aanbod. 

Bekijk de dranken van deze maand

Dranken van de maand | HANOS
Whisky | HANOS

Actueel

Whisky

Whisky is een prachtige drank om te drinken tijdens de donkere, koude winterdagen. U leert alles over deze bijzondere drank in onze online masterclass, gegeven door whisky-expert Ronald Anneveldt.

Alles over whisky

Livestreams

Bij HANOS bieden wij u graag inspiratie op het gebied van dranken, ook op afstand. Bekijk de onderstaande livestreams om meer te leren over het perfecte glaswerk bij verschillende wijnen en het maken van de lekkerste en meest bijzondere cocktails. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan meer livestreams op ons livestream overzicht.

Het perfecte glaswerk - Register vinoloog Barbara Verbeek

Klik hier om het naslagwerk te ontvangen

Barbara neemt u mee in de wereld van wijn en glazen. Wijn is haar met de paplepel ingegoten. Op zoek naar de ultieme wijnbeleving ging zij dan ook met liefde samen met Royal Leerdam het avontuur aan om 5 glazen te ontwerpen, waarin de smaakbeleving van elk type wijn perfect tot zijn recht komt. Bent u ook benieuwd wat een goed of slecht glas doet met onder andere een lichte sauvignon blanc en een krachtige grenache syrah?

Workshop Cocktails & Drinks

Klik hier om de recepten te ontvangen

Tijdens de Workshop A brand new day | Cocktails & drinks met Misja Vorstermans komen o.a.(inter)nationale trends, tips & tricks en hét basisrecept dat elke bartender moet weten aan bod. Hiermee kunt u u meer dan 200 cocktails creëren. Dit wordt er besproken: (inter)nationale trends, tips & tricks en hét basisrecept dat elke bartender moet weten en waarmee u meer dan 200 cocktails kunt creëren. 

Uitgelichte thema's

Smoothies | Casual dining

Gezond en verfrissend

Door smoothies te serveren combineert u het gezonde met het verfrissende. Bovendien zijn ze heel makkelijk te bereiden. U heeft alleen een blender, fruit en sap nodig. Het is een kwestie van 1-2-3 klaar!

Meer over smoothies

Houtgerijpte dranken | wijn, bier, whiskey en specials

Houtgelagerend

Wilt u echt uitpakken met dranken? Dan hebben we een bijzonder overzicht houtgelagerende wijnen, bieren, whisky’s en specials voor u.


Bekijk de selectie

Aperitief | De verhalen over onze smaken

Het aperitief

Of u nu kiest voor het serveren van een cocktail, champagne of een speciaal biertje. Een goed aperitief zorgt altijd voor een juiste start.


Bekijk aperitieven

Najaarslikeuren | HANOS

Najaarslikeuren

Een warme en kruidige likeur na een maaltijd is een heerlijke afsluiter van een gezellige avond. Onze specialisten selecteerden tien likeuren op basis van noten en specerijen. Serveer ze puur, bij de koffi e of verwerk ze in een dessert of cocktail. Warme en gelukzalige avonden gegarandeerd!


Bekijk najaarslikeuren

Glass of 2017 | HANOS

Glass of 2017

Elk wijnjaar levert unieke wijnen op met een eigen smaak en karakter. Door het snelle en correcte handelen van de wijnmakers is de oogst van 2017 uit de Bordeaux meer dan bijzonder. Mooie, elegante wijnen met een verbluffend bouquet. Lees meer over dit bijzondere wijnjaar én over deze unieke regio, die bekend staat als het grootste gebied van kwaliteitswijnen ter wereld.

Lees meer

Bezoek uw vestiging

In onze groothandels vindt u een compleet alcoholische en non-alcoholische dranken. Daarnaast zijn in elke vestigingen een specialisten te vinden. Wil u graag persoonlijk geholpen worden met bijvoorbeeld het kiezen van een nieuwe huiswijn? We nodigen u graag uit voor een proeverij, waarna u de juiste keuze kunt maken voor de huiswijn die op uw kaart thuishoort.

Ook voor advies over een nieuw koffieconcept, de beste bier-spijs combinaties of voor hulp bij het samenstellen van uw drankenkaart kunt u altijd beroep doen op onze specialisten.

Uw dichtstbijzijnde groothandel

HANOS

Bent u nog geen klant?

Word nu klant van HANOS en krijg toegang tot het grootste en meest exclusieve assortiment voor al uw horecabenodigdheden in onze 20 groothandels én online.