EVEN

EVEN voor sportclubs

De kantine is voor elke sportclub een belangrijke plek. Het is dé plek waar leden voor of na het sporten samenkomen. Hier hoort ook een verkoelend drankje en wat lekkers bij.

EVEN

Assortiment

Het kan lastig zijn om te bepalen wat u aanbiedt in een sportkantine. Het stereotype beeld van een sportkantine is dat er enkel energiedrankjes, chips en andere ongezonde snacks worden verkocht. EVEN gelooft dat er in sportkantines een combinatie mogelijk is. Snacken mag, waarbij er ook ruimte is voor gezondere keuzes. Zo biedt EVEN in sportkantines voor ieder wat wils!

Samen met u kunnen wij kijken naar de wensen en behoeftes voor in uw sportkantine. Zo spelen we in op de specifieke behoefte van uw klanten. Met ons totaalassortiment kunnen wij altijd bieden wat u zoekt. Wij kunnen assortiment en recepturen leveren. Ook de werkbeschrijvingen zijn aan te leveren, zodat iedere medewerker tijdens de bardienst de gerechten kan samenstellen.

Totale ontzorging

Naast uw assortiment kunnen er nog veel meer vraagstukken spelen rondom het opzetten van een succesvolle sportkantine. EVEN kan met u meedenken bij al uw vraagstukken. Zo kunnen wij u helpen met het inrichten van de kantine en keuken, uw kassasysteem, poster- en ander promotiemateriaal en nog veel meer.

 

Neem direct contact op

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat EVEN voor uw sportkantine kan betekenen? Neem dan direct contact op. Samen bekijken we de mogelijkheden!

Contact opnemen

EVEN

Over EVEN

EVEN is hét kantineconcept van HANOS die u volledige ontzorging kan bieden en uw kantine naar het volgende niveau tilt. Lees hieronder meer over EVEN.

Lees meer