HANOS Evenementen & online masterclasses

Evenementen & online masterclasses

Werken in de gastronomie vergt vakmanschap en creativiteit, elke dag weer. Wij weten dat als geen ander en maken daarom graag deel uit van uw team. Samen kunnen we op zoek naar de juiste ingrediënten voor uw bedrijf!

Onze kalender is vanaf september 2021 weer goed gevuld. Hij staat boordevol interessante inspiratiesessies, masterclasses en vele andere activiteiten. Kortom; genoeg mogelijkheden om in informele setting, samen met vakgenoten, geïnformeerd en geïnspireerd te raken. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze activiteiten en hopen u vaak te mogen ontmoeten op deze evenementen.

Bekijk hier aankomende evenementen en online masterclasses of kijk opgenomen evenementen terug.


Inspiratiesessies & masterclasses

Inspiratiesessies & masterclasses

Onze inspiratiesessies kennen een informeel karakter en worden in presentatievorm gegeven, zodat u de informatie duidelijk en eenvoudig kunt volgen. De uitgekezen kans om in korte tijd een dosis kennis op te doen en bij te praten met vakgenoten! Tijdens onze masterclasses staan thema en inhoud centraal en gaat de verdieping op het vakgebied altijd verder dan de basis.

Bekijk aankomende evenementen

Online masterclasses & livestreams

Online masterclasses & livestreams

Verschillende online masterclasses en livestreams konden vanwege de geldende maatregelen niet fysiek doorgaan, maar hebben online toch doorgang gevonden. Deze evenementen zijn voor u opgenomen, zodat u deze ten alle tijden terug kunt kijken. Laat u op afstand inspireren door enthousiaste professionals, die hun tips voor verschillende vakgebieden graag met u delen!

Kijk online evenementen terug

FoodXperience Events

FoodXevent

Meerdere keren per jaar organiseert HANOS FoodXperience events, een boordevol programma met topchefs uit binnen- én buitenland.

Op 1 & 2 november 2021 organiseert HANOS een FoodXevent in het teken van patisserie. Hoofdgast Frank Haasnoot is een Nederlandse patissier die al jarenlang werkzaam is in de top van patisseriewereld.

Bekijk FoodXevent


Aankomende events

Wereldse smaken en creatieve toepassingen

Inspiratiesessie 'Wereldse smaken en creatieve toepassingen'

Het culinaire team van Bresc is gespecialiseerd in het creëren van verrassende wereldse gerechten op basis van specerijen- en kruidenmelanges. Hun ervaring en expertise is een garantie op creatieve bereidingen en heel veel inspiratie.

Bekijk evenement

Jakob Doorn - Vis & seizoen

Inspiratiesessie 'Vis & seizoen'

Tijdens deze inspiratie sessie nemen Jakob & Ronald u mee in de wereld van seizoensvissen. Jakob Doorn is de internationale visspecialist bij HANOS partner Versvishandel Jan van As, en tevens auteur van de boekenserie 'Vis en Seizoen'. Ronald Oud (voormalig executive chef van Hotel Okura) geeft er leiding aan de ontwikkelings- en productiekeuken. Tijdens deze inspiratiesessie geeft Jakob u informatie over duurzaamheid en het fileren van vis en zal Ronald bijpassende gerechten serveren.

Bekijk evenement

Masterclass kaasplank met Michel ter Hart

Masterclass 'Uw kaasplank nooit meer cheesy!'

Michel ter Hart is als kaasspecialist al jaren werkzaam bij HANOS en kan u alles vertellen op het gebied van kaas. Hij won in 2014 zelfs de titel beste kaasproever van Nederland tijdens de 18e editie van het Buitenlandse Kaas Keur Concours. Michel houdt zich elke dag bezig met het inkopen van kazen voor onze groothandels en als echte kaaskenner deelt hij graag zijn expertise.

Bekijk evenement


Recente online evenementen

Kijk hieronder de streams van onze meest recente online masterclasses en livestreams terug.

Masterclass Mexicaanse keuken

Klik hier om de recepten te ontvangen

Op 27 juli 2021 vond de masterclass ‘Mexicaanse keuken’ plaats. In deze online masterclass nemen Silvio Platje en Eric Reezigt van La Cucaracha in Zwolle u mee in alle ins en outs van de traditionele Mexicaanse keuken. Van verschillende salsa’s en guacamole tot aan wraps en burritos; alles komt aan bod!

Masterclass De Indonesische keuken

Klik hier om de recepten te ontvangen

Tijdens deze masterclass nemen Stephen de Ruyter en Esther Dadema u mee naar de Indonesische keuken. Met uitleg over de diverse specerijen, de verschillen per eiland, en natuurlijk het maken van diverse gerechten. Zo bereiden Stephen en Esther onder meer de klassieke saté Domba en het traditionele dessert Cendol.


Nog geen klant?

Als klant van HANOS krijgt u toegang tot tal van inspirerende evenementen. Met slechts uw KVK-nummer en 5 minuten van uw tijd schrijft u zich eenvoudig in als klant.
Ontdek meer over de voordelen die u als klant van HANOS heeft.

Meer over klant worden