Evenementen & online masterclasses

Werken in de gastronomie vergt vakmanschap en creativiteit, elke dag weer. Wij weten dat als geen ander en maken daarom graag deel uit van uw team. Samen kunnen we op zoek naar de juiste ingrediënten voor uw bedrijf!

Onze kalender is vanaf september 2021 weer goed gevuld. Hij staat boordevol interessante inspiratiesessies, masterclasses en vele andere activiteiten. Kortom; genoeg mogelijkheden om in informele setting, samen met vakgenoten, geïnformeerd en geïnspireerd te raken. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze activiteiten en hopen u vaak te mogen ontmoeten op deze evenementen.

Bekijk hier aankomende evenementen en online masterclasses of kijk opgenomen evenementen terug.


Inspiratiesessies & masterclasses

Inspiratiesessies & masterclasses

Onze inspiratiesessies kennen een informeel karakter en worden in presentatievorm gegeven, zodat u de informatie duidelijk en eenvoudig kunt volgen. De uitgekezen kans om in korte tijd een dosis kennis op te doen en bij te praten met vakgenoten! Tijdens onze masterclasses staan thema en inhoud centraal en gaat de verdieping op het vakgebied altijd verder dan de basis.

Bekijk aankomende evenementen

Online masterclasses & livestreams

Online masterclasses & livestreams

Verschillende online masterclasses en livestreams konden vanwege de geldende maatregelen niet fysiek doorgaan, maar hebben online toch doorgang gevonden. Deze evenementen zijn voor u opgenomen, zodat u deze ten alle tijden terug kunt kijken. Laat u op afstand inspireren door enthousiaste professionals, die hun tips voor verschillende vakgebieden graag met u delen!

Kijk eerdere evenementen terug


Aankomende events

Livestream Big Green Egg

Masterclass Big Green Egg met Leonard Elenbaas

Gastronomisch werken met de Big Green Egg in de professionele keuken. Leonard Elenbaas staat wereldwijd bekend als één van de specialisten in het werken met de Big Green Egg in professionele keukens. Exclusief voor HANOS komt specialist Leonard Elenbaas langs om u mee te nemen in de wereld van het groene ei.

Bekijk evenement

Online masterclass 'Mexicaanse keuken'

Online masterclass 'De Mexicaanse keuken'

Ontdek de Mexicaanse keuken! In deze online masterclass nemen Silvio Platje en Eric Reezigt van La Cucaracha in Zwolle u mee in alle ins en outs van de traditionele Mexicaanse keuken. Van verschillende salsa’s en guacamole tot aan wraps en burritos; alles komt aan bod!

Bekijk evenement

ban_han_masterclass_cocktails_portret_2106_747x498.jpg

Masterclass cocktails met Tess Posthumus

Tess Posthumus, (best female bartender of the world), neemt u mee in de wereld van cocktails en mocktails. Tess, wereldwijd befaamd om haar cocktails en inspiratie, wordt ook wel de Jamie Olivier van de cocktails genoemd. Speciaal voor HANOS geeft zij een aantal inspirerende masterclasses.

Bekijk evenement


Recente online evenementen

Kijk hieronder de streams van onze meest recente online masterclasses en livestreams terug.

Masterclass De Indonesische keuken

Klik hier om de recepten te ontvangen
Vraag over de masterclass? Stel hem hier

Tijdens deze masterclass nemen Stephen de Ruyter en Esther Dadema u mee naar de Indonesische keuken. Met uitleg over de diverse specerijen, de verschillen per eiland, en natuurlijk het maken van diverse gerechten. Zo bereiden Stephen en Esther onder meer de klassieke saté Domba en het traditionele dessert Cendol.

Masterclass 'Rum' met Ronald Anneveldt

Klik hier om de recepten te ontvangen

Tijdens deze masterclass vertelt Ronald (Brand Ambassador) u onder andere over de inzetbaarheid van rum in de gastronomie, in cocktails én over de verschillende rumstijlen. Als extra heeft de Monnik Dranken een aantal leuke cocktails met de diverse soorten rum gemaakt!


Nog geen klant?

Als klant van HANOS krijgt u toegang tot tal van inspirerende evenementen. Met slechts uw KVK-nummer en 5 minuten van uw tijd schrijft u zich eenvoudig in als klant.
Ontdek meer over de voordelen die u als klant van HANOS heeft.

Meer over klant worden