Culinair adviseur van Pastridor, Monique Nefkens, slaat de handen ineen met culinair adviseur Jaap de Cock van Bresc.

Deze samenwerking levert een meer dan inspirerende inspiratiesessie op. Monique en Jaap laten u zien hoe u een buitengewone lunch op simpele wijze kunt presenteren. Aan bod komen klassiekers in een verrassend jasje, maar ook out of the box toepassingen, zoals crunchy scrocchiarella, het ultieme Italiaanse street food brood; een combinatie van convenience en vakmanschap.

Bresc - dé specialist in koelverse knoflook en kruidenproducten gericht op de gastronomie.

Pastridor - trotse bakkers van bakkerijproducten met respect voor de natuur en passie voor brood.

Aan bod komen onder andere:

  • herfstburger op steengebakken Skyr bunn met zwarte knoflookpuree
  • viking bread met Pico de Gallo
  • Miami flatbread
  • diverse strijkmarinades (parillada’s)
  • hartige wentelteefjes
  • scrocchiarella met diverse smaakmakers
  • bruschetta tomaat en Greek Kalamata olive tapenade
  • sharing bread
  • gorgonzola met dadeltapenade en brood
  • pretzel met warm gerookte zalm
  • black pepper bunn met brisket en chimichurri
  • brioche dessert bun
  • soepje van aardappel en gerookte knoflook

Een inspiratiesessie met volop ruimte voor creativiteit en inzetbaarheid.

U bent van harte welkom vanaf 11.00 uur. De inspiratiesessie vindt plaats tussen 11.30 – 14.00 uur.

De HANOS inspiratiesessies zijn uitsluitend toegankelijk voor professionals. uiteraard zijn de masterclasses kosteloos bij te wonen. wél is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u direct aan!

Schrijf u in voor deze activiteit

04-11-2019 11:00 HANOS Nijmegen Registreer nu
05-11-2019 11:00 HANOS Utrecht Registreer nu
06-11-2019 11:00 HANOS Heerlen Registreer nu
11-11-2019 11:00 HANOS Apeldoorn Registreer nu