Op dinsdag 20 februari organiseert HANOS Apeldoorn een inspiratiesessie in de vorm van een Chef’s Table Vis door niemand minder dan Robert Poel. Robert is chef & eigenaar van restaurant Savage in Harderwijk.

Daarnaast kookt de Culinair Adviseur van HANOS Apeldoorn, Erwin Bruggeman, een aantal vis-gebaseerde gerechten voor u en zal Jan Zantingh, de visspecialist van HANOS, de dag inleiden met een uitleg over vis en handige tips & tricks voor het fileren van vis.

Wat kunt u onder andere verwachten:

  • 5 gangen menu (tasting) bereid door o.a. Robert Poel (Savage - Harderwijk) en Erwin Bruggeman (Culinair Adviseur HANOS Apeldoorn).
  • Uitleg over vis en de beste trips & tricks voor het fileren van een vis door Jan Zantingh, visspecialist bij HANOS.
  • Uitleg over wijn en spijs combinaties bij vis door de wijnspecialisten van HANOS.
  • Een dag boordevol inspiratie en tastings omtrent het thema vis.

Datum en locatie

20-02-2024 11:30 - 14:30 HANOS Apeldoorn