Het culinaire team van Bresc is gespecialiseerd in het creëren van verrassende wereldse gerechten op basis van specerijen- en kruidenmelanges. Hun ervaring en expertise is een garantie op creatieve bereidingen en heel veel inspiratie.

Wat kun je o.a. verwachten:
• Maak kennis met wereldse specerijenmelanges
• Ontdek de laatste culinaire smaaktrends, waaronder de smaken van de Noord-Afrikaanse keuken
• Leer hoe je de smaken direct kunt verwerken in jouw gerechten
• Laat je inspireren tijden de kookdemonstratie en proef diverse gerechten

Tijdens deze inspiratiesessie nemen we je mee op reis met de wereldse smaakmakers van Bresc. We laten je kennismaken met diverse producten en hun verschillende toepassingen.

Ontvangst: 11:00 uur
Start inspiratiesessie: 11:30 uur
Einde inspiratiesessie circa 14:00 uur

Bresc is de partner van de moderne chefkok. De knoflook- en kruidenspecialist biedt een breed assortiment aan koelverse oplossingen. Bresc helpt met de mise-en-place. De producten zijn direct te gebruiken in zowel koude als warme toepassingen. De producten van Bresc zijn koelvers en langer houdbaar. De kwaliteit blijft constant hoogwaardig. Je bespaart tijd en maakt gebruik van onderscheidende basisproducten, speciaal ontwikkeld voor de Foodservice markt.

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

*Tijdens onze evenementen zullen wij de regels welke vanuit het RIVM zijn opgelegd handhaven. Wij vragen uw begrip hiervoor, en vragen u de instructies van onze medewerkers op te volgen indien nodig.

Schrijf u in voor deze activiteit

11-04-2022 11:30 HANOS Venlo
25-04-2022 11:30 HGC-HANOS Antwerpen
11-07-2022 11:30 HANOS Eindhoven Registreer nu