Dit event is toegankelijk voor horeca professionals.

Hidde de Brabander

Hidde de Brabander goes rough en brutal! In deze masterclass laat Hidde de vaardigheden van de chef samensmelten met de vaardigheden van een patissier. Hij biedt een eigentijdse interpretatie van de hedendaagse zoete keuken. Dit belooft allesbehalve standaard te worden. De precisie van een patissier, maar net buiten de lijntjes gekleurd vanuit het oogpunt van de chef. U leert het in deze masterclass.

Wat kunt u verwachten:

Rook, toast en spice zijn elementen van deze masterclass. De masterclass bevat veel technieken en is dus bedoeld voor de horecaprofessional die nieuwe dingen willen leren én inspiratie zoeken. Schrijf u snel in!

Over de chef

Hidde de Brabander weet u alles te vertellen over patisserie. In mei 2018 werd hij bekroond met de hoogst haalbare titel in zijn vakgebied en mag hij zich de derde Meester Patissier van Nederland noemen. In november 2021 voegde hij hier zijn tweede Meestertitel aan toe: SVH Meesterijsbereider. Naast patissier is Hidde bekend als columnist en spreker. Hij geeft workshops, demo’s, is veel te zien op televisie en is auteur van zijn eigen boeken.

Deze masterclass vindt onder andere plaats tijdens 'De zoete verleiding' dag op dinsdag 28 mei 2024 bij HANOS Den Haag-Delft.

Schrijf u in voor deze activiteit

22-04-2024 10:00 - 12:30 HANOS-ISPC Utrecht-Nieuwegein Bel ons om u aan te melden
29-04-2024 10:00 - 12:30 HANOS Maastricht Registreer nu
13-05-2024 10:00 - 12:30 HANOS Zwolle Registreer nu
28-05-2024 12:30 HANOS Den Haag-Delft Registreer nu