Leonard Elenbaas staat wereldwijd bekend als één van de specialisten in het werken met de Big Green Egg in professionele keukens. Vanuit zijn ‘pure passie on tour’ is hij dan ook de absolute kenner op dit gebied.

Wat kunt u verwachten tijdens deze training:

  • Gedegen uitleg over hoe om te gaan met de Big Green Egg.
  • Temperatuurbeheersing.
  • Diverse bereidingstechnieken zoals roken, grillen en het garen op lage tempratuur.
  • Wijn/spijs proeverij met wijnen van Montes.

Ontvangst: 10.30 uur
Start: 11.00 uur
Eind: ± 14.00 uur

U bent van harte welkom, schrijf u nu in!

Schrijf u in voor deze activiteit

28-06-2022 10:30 HANOS Venlo
05-07-2022 10:30 HGC-HANOS Antwerpen Bel ons om u aan te melden
12-07-2022 10:30 HANOS Heerenveen Registreer nu
19-07-2022 10:30 HANOS Hengelo Registreer nu