Patissier en chocolatier Jurgen Koens is een internationaal gewaardeerde toppatissier met jarenlange ervaring in de branche. Hij is mede-eigenaar van The Pastry Club in Eindhoven, opgericht om zijn passie voor patisserie te delen. Tevens is hij de auteur van het bekende boek Copy Pastry.

Wat kunt u o.a. verwachten:

  • Alles over de laatste trends met fruit in de gastronomie en patisserie
  • Diverse voorbeelden van plated desserts met fruit
  • Toepassing van diverse technieken
  • De ins en outs over de teelt van zacht fruit
  • Proeverij van fruit

De natuur is de schatkist van Prestige, de telers zijn het kapitaal. Dag in dag uit presteren meer dan 400 telers op de toppen van hun kunnen om de producten van Prestige met de grootste zorg, aandacht en kennis te telen. Lokaal, vers en in het seizoen. Dat zorgt voor een korte keten van oogst tot bord en garandeert optimale smaak en kwaliteit.

Ontvangst: 10.00 uur
Start: 10.30 uur
Eind: ± 12.30 uur

U bent van harte welkom, schrijf u nu in!

Datum en locatie

21-06-2022 10:00 HANOS Venlo
27-06-2022 10:00 HANOS Heerenveen
28-06-2022 10:00 HANOS Heerlen
04-07-2022 10:00 HANOS Utrecht