Deze zomer tillen we hertenvlees naar een nog hoger niveau. Neem bijvoorbeeld de hammer, tomahawk, tri-tips, het rack en nog veel meer. Heerlijk om op de barbecue te bereiden, maar ook voor een bereiding in de oven zijn er veel opties.

Deze Boerderijherten krijgen alleen maar natuurlijk voedsel. Dit komt de kwaliteit zeker ten goede. Het vlees is puur natuur, vol van smaak en botermals. Het hertenvlees heeft een laag vetgehalte en bevat waardevolle vitaminen en mineralen, zoals proteïne, ijzer en zink. Hierdoor is het vlees heerlijk mals.

Ontvangst: 10:00 uur
Start: 10:30 uur
Eind: +/- 12:30 uur

Deze Masterclass wordt in het Engels gegeven.

Datum en locatie

14-06-2022 10:00 HANOS Apeldoorn
15-06-2022 10:00 HANOS Zwolle
27-06-2022 10:00 HANOS Groningen
28-06-2022 10:00 HANOS Hengelo
29-06-2022 10:00 HGC-HANOS Antwerpen