Dit event is toegankelijk voor horeca professionals.

In deze masterclass laat Vincent ons kennis maken met een geheel nieuwe categorie binnen het vleesschap: nieuw-vlees. Redefine Meat noemt dit zo omdat het op alle vijf de zintuigen dezelfde beleving geeft als dierlijk vlees, maar 100% plantaardig is. Tijdens deze masterclass boordevol tips, ideeën en overheerlijke recepten laten we u zien dat vegan producten perfect intzetbaar zijn binnen de huidige gastronomie. Dit betekent aandacht voor de laatste trends, binnen streetfood, casual- én fine dining. U krijgt alle informatie en inspiratie voor het ‘redefinen’ van uw eigen menukaart. Uiteraard gaat u niet met een lege maag naar huis.

In deze masterclass laten we zien:

  • Live presentatie over de producten van Redefine Meat: van kebab en pulled beef tot gehakt en de award-winning beef flank.
  • Bereidingen van verschillende gerechten, inclusief een uitgebreide tastingen uitgebreide gelegenheid voor het stellen van vragen.
  • Volop culinaire inspiratie op het gebied van onder andere streetfood, fast casual/catering én fine dining.

Over de chef

Vincent Banning, Chef en Culinair Adviseur bij Redefine Meat, heeft als missie om een duurzamer voedsel ecosysteem te promoten voor mens en planeet. Zijn jarenlange (internationale) ervaring heeft hem gevormd tot een chef met een bijzondere avant- gardische insteek. Zijn kookkunsten lopen uiteen van streetfood tot gastronomische gerechten.

Schrijf u in voor deze activiteit

13-05-2024 10:30 - 12:30 HGC-HANOS Hasselt Registreer nu
14-05-2024 10:30 - 12:30 HGC-HANOS Antwerpen Registreer nu