Tijdens deze inspiratie sessie nemen Jakob & Ronald u mee in de wereld van seizoensvissen. Jakob Doorn is de internationale visspecialist bij  - HANOS partner - Versvishandel Jan van As en tevens auteur van de boekenserie 'Vis en Seizoen'. Ronald Oud (voormalig executive chef van Hotel Okura) geeft er leiding aan de ontwikkelings- en productiekeuken.  

Wat kun je o.a. verwachten: 
• Welke vissen komen uit het seizoen?  
• Fileren 
• Duurzaamheid 
• Hoe zit het financieel? 
• Tips & tricks  

Ontvangst: 11:00 uur
Start inspiratiesessie: 11:30 uur
Einde inspiratiesessie circa 14:00 uur

 “Consumeer met goed fatsoen, alleen uit het juiste seizoen.” Dat is dé tip die Jakob Doorn iedere restaurateur, chef én consument geeft. Tijdens deze inspiratiesessie geeft Jakob je informatie over duurzaamheid en het fileren van vis en zal Ronald bijpassende gerechten serveren.  

Versvishandel Jan van As is een familiebedrijf met een rijke historie. Sinds 1949 leveren ze een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment vis, schaal- en schelpdieren aan horeca, grootverbruikers en detailhandel. Met de Stichting Vis & Seizoen draagt Jan van As actief bij aan duurzame visvangst en -consumptie.  

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

*Tijdens onze evenementen zullen wij de regels welke vanuit het RIVM zijn opgelegd handhaven. Wij vragen uw begrip hiervoor, en vragen u de instructies van onze medewerkers op te volgen indien nodig.

Datum en locatie

22-03-2022 11:30 HANOS Groningen
05-04-2022 11:30 HANOS Heerlen
21-06-2022 11:30 HANOS Utrecht
05-07-2022 11:30 HANOS Nijmegen Bel ons om u aan te melden