Laat de smaak van de lente tot leven komen in het prille voorjaar met de mooiste, lekkerste en meest verfijnde versproducten. Van heerlijke asperges en verse kruiden tot delicaat lamsvlees. Breng de lente op het bord! Verwen uw gasten met de lekkerste voorjaarswijnen en geniet van het buitenleven dat weer tot bloei komt. Samen luiden we het voorjaar in met ‘Lekker Lente’ bij HANOS, waar een wereld van aandacht en vakmanschap samenkomen voor een frisse start van het nieuwe seizoen!

Wat kunt u verwachten

  • Kitchen Takeover: Innovatieve & culinaire hoogstandjes door ervaren chefs:
    • 12:15 - 13:30: Bryce Steba, Restaurant R
    • 13:45 - 15:00: Nick Holter, Mes & Lepel Catering
  • Outdoor Chef’s Table door culinair adviseur Stefan Brocken
  • Diverse proeverijen in samenwerking met onze HANOS Partners
  • Proef druivenrassen uit alle streken van de wereld en ontdek de perfecte wijn-spijscombinaties tijdens ons wijnevent

Wijnevent: 'Voorjaar in 't glas'

Graag nodigen wij u uit voor onze voorjaarswijnproeverij in samenwerking met verschillende wijnleveranciers. Proef onze heerlijke voorjaarswijnen en profiteer deze dagen van extra hoge kortingen op al onze wijnen.

Lees meer over dit event

Culinaire inspiratie

Met de technieken en tips van onze chefs inspireren zij u voor een ‘lekkere lente’. Maak onder andere kennis met ons assortiment honing én producten met honing in de hoofdrol. Onze Chef’s bieden u alle adviezen over het mooiste lamsvlees. Ontdek ook het assortiment van producten waarmee u ‘luchtige structuren’ in gerechten creëert.

Wijn & Combineer

In ons magazine smelten we wijnen samen met de gerechten. We richten onze smaakpapillen dit keer op het wijnland Nieuw-Zeeland, maar tijdens ons voorjaarsevent proeft u nog veel meer van ons uitgebreide assortiment voor het voorjaar!

FoodXperience & non-food

Onze FoodXperience Chef’s hebben diverse gerechten gemaakt geïnspireerd op het voorjaar. Proef tijdens ons voorjaarsevent diverse prachtige producten uit het voorjaar en laat u inspireren op het zeer uitgebreide non-food assortiment.

Chef's choice

Bij ons voorjaarsevent maken we een selectie van producten waarmee u dit voorjaar kunt verrassen. De mooiste en beste ingrediënten van onze chef voor chefs maken het échte verschil.

Royaal roze

Dit voorjaar kleuren we bij HANOS alles Royaal Roze. We vieren de lente door roze tinten in een verrassend nieuw licht te plaatsen, variërend van leuke bites en gerechten tot onweerstaanbare desserts. Maak kennis met het assortiment van roze producten en laat u inspireren door de vele toepassingsmogelijkheden.

Datum en locatie

03-05-2024 10:00 - 16:00 HANOS Amsterdam