Fingerfood

Smaakmakers op de vierkante centimeter! Fingerfood bestaat uit kleine hapjes die met twee vingers zijn te eten en bovendien eenvoudig te bereiden. U hoeft ze enkel te stomen, bakken, frituren of ontdooien. Denk bijvoorbeeld aan de gegaarde kip producten van Mr. John en Top Table. Kant-en-klare kipgerechten met een optimale smaakbeleving. Op deze pagina leest u meer over Fingerfood. Zo hebben we een handige indeling gemaakt op basis van landenthema's en laten we u een aantal heerlijke (mini-)kroketten zien. Op zoek naar nog veel meer snacks, dipsauzen, serveertips en algemene inspiratie? Bezoek dan uw HANOS groothandel of bekijk onze speciale Fingerfood Festival Courant.

 

Bites, dips & serveertips

Bij elke gelegenheid en bij elk moment van de dag kunt u bites serveren. U kunt kiezen voor een oer-Hollandse bittergarnituur, maar ook voor Old Amsterdam kaasstengels of kroketjes met garnalen. Met de juiste dip en presentatie is het altijd een succes. Met deze vorm van fingerfood kunt u bovendien makkelijk de grens over gaan. Daarom hebben we een selectie gemaakt van bites en dips met de volgende landenthema’s: Mexicaans, Werelds en Spaans. Liever geen vlees? Met onze vegetarische bites en dips kunt u voor elke gast een heerlijke snack serveren.

ban_mag03_bites_mexicaans_1905_747x498.jpg

Mexicaans

Viva la Mexico met pittige bites

Mexicaanse bites

ban_mag03_bites_werelds_1905_747x498.jpg

Werelds

Bites met een knipoog naar verre windstreken

Wereldse bites

ban_mag03_bites_spaans_1905_747x498.jpg

Spaans

Een gevarieerde tapasplank vol Spaanse bites

Spaanse bites

ban_mag03_bites_nederlands_1905_747x498.jpg

Nederlands

Oer-Hollandse hapjes vervelen nooit

Nederlandse bites

ban_mag03_bites_vega_1905_747x498.jpg

Vegetarisch

Smakelijk vegetarisch voor iedereen

Vega bites


Kroketten

Het oudste Nederlandse recept van de kroket dateert uit 1830. Inmiddels kent deze populaire snack en Fingerfood favoriet van velen meerdere varianten. Wij hebben er een aantal voor u geselecteerd.