• Sint special

    In onze sint special hebben we verschillende lekkernijen op een rij gezet. Van luxe chocoladeletters en amandelbanket tot roomboterspeculaas en strooigoed. Of wat dacht u van een pepernoten latte? Ontdek het in de special.

    Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020
  • HANOS Courant 22

    De HANOS Courant 22 staat boordevol interessante aanbiedingen. Zowel op vers, food als non-food. Kom dus snel naar uw HANOS-vestiging en profiteer direct. De acties in de Courant zijn geldig van 26 oktober t/m 2 november 2020. In de folder vindt u een voorproefje van ons gevarieerde aanbod. Lees snel verder.

     

    Geldig van 26-10-2020 t/m 07-11-2020
  • HANOS Najaarsmagazine 2020

    Najaarsmagazine 2020

    Wij zijn wild van het najaar! De herfst staat traditioneel in het teken van intense, volle smaken, ingrediënten met prachtige warme kleuren en sfeervol samenzijn. In dit magazine vertellen we u vol enthousiasme over de plekken waar wij onze mooie producten vandaan halen, hoe onze chefs én onze klanten er typische en verrassende herfstgerechten mee maken en waarmee u die fijne najaarssfeer creëert. Na het lezen van dit magazine bent u vast net zo wild van het najaar als wij!

    Geldig van 12-10-2020 t/m 08-11-2020
  • HANOS Wildboek 2020

    Wild assortiment 2020/2021

    HANOS is toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Het hele jaar door, ook buiten het traditionele wildseizoen, gaat HANOS voor u op jacht naar de beste wildspecialiteiten. Onze visie is simpel: wild moet wild zijn. Nergens in Europa vindt u dan ook een vergelijkbaar assortiment wild en gevogelte uit de vrije natuur. En daar zijn we trots op! Maak kennis met ons uitgebreide assortiment wild en laat u inspireren door mooie recepten in ons wild assortimentsboek 2020/2021.

    Geldig van 01-09-2020 t/m 31-08-2021
  • Comfort food

    Gerechten waarmee u gasten verrast, inspireert én verwent; dit magazine staat boordevol comfort food. Lees het verhaal van ‘the Cuban classic’, een rijkelijk belegde en getoaste sandwich. Vind inspiratie voor kleine hapjes die uit het vuistje worden gegeten, zoals breadsticks en zeewiercrackers. Laat u verrassen door guilty pleasures als friet, pannenkoeken en pizza’s met een twist. Maak van uw desserts kleine kunstwerkjes in een glas. In dit magazine delen onze chefs hun geheimen met u!

    Geldig van 31-08-2020
  • HANOS kerstpakketten 2020

    Bent u op zoek naar een mooi eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers en relaties? HANOS helpt u graag op weg met het vinden van een cadeau dat bij u past. Van gevarieerde selectiepakketten en pakketten die u zelf samen kunt stellen tot exclusieve verspakketten. 

    Geldig van 19-07-2020 t/m 31-12-2020
  • Collectie boek Kaja 2020

    Met de nieuwe collectie van Kaja zit u niet alleen goed qua comfort maar ook met het design. Voor de nieuwe collectie is Kaja niet alleen op zoek gegaan naar een goed uitziende terrascollectie maar ook naar een goede basis. Een collectie waar iedereen iets aan heeft en nu te bewonderen in het Collectie boek 2020!

    Geldig van 10-04-2020 t/m 30-12-2020
  • Magazine Voorjaar

    In dit voorjaarsmagazine vindt u veel culinaire inspiratie en recepten. Laat u inspireren door verschillende chefs Nederland en België, zij hebben ter inspiratie prachtige gerechten gecreëerd met producten uit het seizoen. Daarnaast staat dit magazine vol met groene groentes, vegetarische recepten en zilte producten.

    Geldig van 30-03-2020
  • Magazine Wereldse Keuken

    In dit magazine vertellen wij u alles over de keukens van Frankrijk, Italië en Spanje en Azië. Onze culinair specialisten maakten voor elke keuken een selectie van mooie versproducten, geurige kruiden en specerijen, typische vlees- en visbereidingen, heerlijke wijnen en likeuren en handige keukentools. Daarnaast inspireren ze u met passende recepten en koffiespecialiteiten voor elke keuken.

    Geldig van 02-03-2020
  • Magazine Van Gestel

    In het allereerste magazine ‘Van Gestel - een kijkje in de keuken’ geeft onze partner Van Gestel u graag een kijkje in de keukens en het daarbij behorende assortiment apparatuur met de diverse mogelijkheden en toepassingen. In dit magazine maakt u kennis met een tal van projecten die Van Gestel de afgelopen jaren heeft gerealiseerd, van een horecarestaurant tot een keuken in het onderwijs.

    Geldig van 01-01-2020
  • Whisky van de maand - 2020

    De ‘whisky van de maand’ is in samenwerking met onze liquoristen geselecteerd uit ons aanbod malt whisky’s. En dat aanbod is enorm. Uit Schotland, Ierland, Taiwan om maar wat te noemen. De liefhebber van Whisky zal zich helemaal thuis voelen in een HANOS vestiging. Een klein voorproefje kunt u alvast vinden in deze brochure.

    Geldig van 01-01-2020 t/m 31-12-2020
  • Likeur van de maand - 2020

    Genieten van lekkere likeur. Dat gebeurt op grote schaal. En dat is ook logisch, want er zijn heel veel verschillende soorten likeur. Met fraaie kleuren en exotische smaken. Voor iedere gelegenheid. Bovendien zijn likeuren een belangrijk bestanddeel voor cocktails. Ons assortiment is dan ook indrukwekkend. We hebben er twaalf voor u uitgelicht in deze folder.

    Geldig van 01-01-2020 t/m 31-12-2020
  • Gin van de maand - 2020

    Iedere maand bieden wij u een mooie gin aan uit ons ruime assortiment. Leek gin een aantal jaren geleden een kortstondige hype, inmiddels is het een zeer gerespecteerd onderdeel van het drankenassortiment. Naast malt whisky is gin op dit moment het snelst groeiende segment. HANOS presenteert u met trots een assortiment met meer dan 250 soorten gin.

    Geldig van 01-01-2020 t/m 31-12-2020
  • Rum van de maand - 2020

    Rum is dé trend van 2020. Rum komt oorspronkelijk uit het Caribisch gebied, maar over de hele wereld zien we een enorme toename van het aantal soorten.  Door gebrek aan regulering en naamgeving is er een groot gamma ontstaan. De gemene deler van rum is de zoete smaak. Elke maand zetten we een speciale rum in de spotlight.

    Geldig van 01-01-2020 t/m 31-12-2020
  • Magazine Kerst

    De decembermaand staat voor de deur: hét moment om uw gasten nog eens extra te betoveren met een exclusief menu en sfeervol gedekte tafel. Ons Kerstmagazine staat boordevol inspiratie voor de feestdagen. Van oesters tot kobe beef, van Pigeonneau d’anjou tot paddenstoelen, van grappa tot Grand Cru’s en van design servies tot koperen pannen. Rijkelijk omlijst door receptinspiratie.

    Geldig van 02-12-2019
  • Magazine patisserie

    Strakke tartelettes, verfijnde petits-fours, verrassende desserts en heerlijke chocolade; mooie patisserie laat harten sneller kloppen en ogen stralen. Wij laten u graag de eindeloze mogelijkheden van deze zoete wereld zien. In dit magazine vindt u de laatste trends in siliconen mallen en andere materialen, inspirerende recepten en handige tips.

     

    Geldig van 20-10-2019
  • Magazine Najaar/Keuken

    Voor veel chefs is het najaar een favoriet seizoen dankzij de aanvoer van wild, najaarsgroenten met hun aardse smaken, volle wijnen en warme kleuren. U leest daar in dit magazine alles over. Tevens is er een apart keukenkatern in dit magazine. Het belang van een goede keuken en keukenapparatuur in de professionele horeca is duidelijk; zonder valt niet te werken.

    Geldig van 09-09-2019
  • Magazine Casual Dining

    In dit magazine vertellen wij u alles over casual dining. Casual dining positioneert zich tussen het snelle fastfood en het traditionele restaurant, waarbij het draait om een combinatie van beleving, kwaliteit en gemak. Ideaal voor de drukke zomermaanden! Zo leest u bijvoorbeeld alles over ons snelle pasta-concept, fruitige maaltijden en betaalbare bistrowijnen.

    Geldig van 03-06-2019
  • Magazine Verscollectie

    De lente is een mooi seizoen voor de horeca. In dit magazine laten we u kennismaken met ons voorjaarsaanbod, zoals asperges, exotisch wild, reebok en frisse Jersey kazen. We vertellen u de verhalen van St. Lucie, orange wijn, pastel de nata, regio- en wagyu runderen, de tuin van Herbas, de boeren Mathijssen, Zeilstra en Bosma, de Zeeuwse kingfish en nog veel meer.

    Geldig van 08-04-2019
  • Magazine Wereldse Smaken

    Ons culinair team dook voor u de keuken in met geweldige wereldse smaakmakers! Ontdek de extra smaakbeleving, die zij kunnen toevoegen. Ook besteden we aandacht aan de Japanse keuken met ingrediënten als dashi, yuzu en sesam en de kooktechnieken yaki en tempura. Verder leest u over de vele soorten azijn, olijfolie en bloem uit ons assortiment.

    Geldig van 11-03-2019
  • Wereldwijnen 2019-2020

    Voor iedere gelegenheid vindt u bij HANOS een geschikte wijn uit ons mooie assortiment. Exclusieve producten waarmee u een prachtige wijnkaart kunt samenstellen. Sinds 1989 selecteren wij met onze zelfstandige wijnimport zorgvuldig de mooiste wijnen van de beste wijnhuizen. U vindt bij ons bovendien het grootste Grand Cru assortiment van de Benelux.

    Geldig van 01-01-2019 t/m 31-12-2020
  • Magazine Kerst 2018

    December is de drukste en mooiste periode voor de horeca. Wij helpen u graag op weg met ons Kerstmagazine, zodat u een goede indruk kunt maken op uw gasten. U leest meer over onze sfeervolle feestcollecties non-food, klassieke vleesproducten (maar ook vis én groenten), smaakvolle kerstrecepten en natuurlijk veel advies over welke wijnen u deze feestdagen schenkt!

    Geldig van 03-12-2018
  • Magazine Patisserie/Kaas 2018

    In ons Patisserie/Kaas Magazine leest u alles over ons assortiment basisingrediënten waarmee u taarten, chocolade en desserts creëert, de toenemende vraag naar lactosevrije en plantaardige roomalternatieven, hét ideale kaasplateau: van witte korstkazen tot blauwaderkazen en van mild naar pittig en verwarmende koffie- en theecocktails.

    Geldig van 22-10-2018
  • Online Tableware Magazine

    Ons unieke tableware assortiment is er een waar we trots op zijn! Van de kleurrijke serviezen tot de trendy glazenseries en unieke bestekconcepten: wij durven te zeggen dat wij alle non-food artikelen hebben om uw gedekte tafel compleet te maken. Gaat u voor de bekende A-merken zoals Serax en Villeroy & Boch of voor het HANOS private label Select Dinnerware?

    Geldig van 12-10-2018 t/m 30-12-2020
  • Magazine Najaar/Wijn 2018

    Na een hete, droge zomer staat de koele herfst voor de deur. Voor veel chefs is dit een aangenaam seizoen, dankzij de aanvoer van wild en najaarsgroenten met hun aardse smaken, volle wijnen en warme kleuren. We hebben dan ook met veel plezier dit magazine voor u samengesteld. Vol informatie, recepten, tips en inspiratie voor mooie menu’s.

    Geldig van 10-09-2018
  • Zomermagazine 2018

    Bent u ook zo blij met de zomer? Vrolijke bezoekers op uw terras en gasten die tot na zonsondergang blijven zitten en zo uw omzet verhogen. In dit zomermagazine vindt u dan ook volop inspiratie, tips, recepten en cocktails voor uw terraskaart. Veel leesplezier! Wilt u meer weten over onze producten en service, breng dan een bezoek aan een van onze groothandels.

    Geldig van 30-07-2018
  • Magazine Vlees 2018

    In het eerste vleesmagazine van HANOS, leest u alles over het kwalitatieve vlees van onze (inter)nationale leveranciers en verblijden wij u met de lekkerste recepten! En daarbij houden we natuurlijk ook rekening met de vegetariërs onder ons. Vlees of geen vlees; dit magazine biedt in beide gevallen heel veel leesplezier. Een ware inspiratiebron.

    Geldig van 04-06-2018
  • Magazine Vis 2018

    Wij hebben u ontzettend veel te vertellen over de schatten uit de zee! Naast de verse vis, schaal- en schelpdieren besteden we ook aandacht aan het groen uit de zee: wieren en zeegroenten. Steeds meer chefs ontdekken deze ontdekken deze gezonde en uiterst smakelijke natuurproducten. Dit magazine presenteert alle heerlijkheden van het zilte nat!

    Geldig van 09-04-2018
  • Magazine Voorjaar 2018

    De lente staat voor de deur! Bent u al bezig met de menukaart voor het voorjaar? In ons eerste magazine van 2018 vindt u volop inspiratie. Zo vertelt de chef over viooltjes, de kaasinkoper over Hollandse buffelmozzarella en de vinoloog over Roemeense wijnen. Dit magazine bereidt u prima voor op de mooie én lange dagen die voor ons liggen.

    Geldig van 26-02-2018
  • Magazine Iron Chef 2017

    In de professionele keuken wordt de rol van technologie steeds groter. De ontwikkelingen hierin gaan ook razendsnel. Het ene apparaat is nog niet op de markt of de concurrent komt met een nét iets geavanceerder type. In dit magazine Iron Chef gaan we dieper in op de technische aspecten van het professionele koken met veel informatie, tips en bereidingen.

    Geldig van 31-12-2017
  • Magazine Kerst 2017

    Voor u ligt alweer het laatste HANOS-magazine van 2017. Last but not least. December is voor ons altijd een mooie periode om u te inspireren met en te informeren over ons prachtige en veelzijdige assortiment. Dit magazine staat vol feestelijke recepten, heerlijke koffie- en theespecials, lekkere wijnen in alle prijsklassen en nog veel meer.

    Geldig van 04-12-2017
  • Magazine Kaas 2017

    Dit magazine staat in het teken van kaas, kaasmakers én kaasbegeleiders. Van parels uit Nederland en België tot geaffineerde kazen van topkwaliteit. Onze culinair specialisten combineren kaas met gels en maken heerlijke begeleiders voor op het plateau. Uiteraard mag een fijne selectie geaffineerde kazen niet ontbreken. Onze huisaffineur Hennart neemt u mee.

    Geldig van 06-11-2017
  • Magazine Patisserie 2017

    Laat u meevoeren in de betoverende wereld van patisserie. Ons culinair team heeft de mooiste desserts en friandises voor u bereid. Patisserie Hidde de Brabander laat bovendien stap voor stap zien hoe u de perfecte makaron én nougat maakt. Ook zijn we te gast bij familie Van Wees die al generaties lang excellente esprits distilleert. Lees dus snel verder!

    Geldig van 06-11-2017
  • Magazine Najaar 2017

    De Najaarsuitgave van het HANOS Magazine staat boordevol innovaties, recepten, delicatessen en verse seizoensproducten. Met ons uitgebreide aanbod veranderen uw zomergerechten in een handomdraai in heerlijke herfstcreaties. Denk aan wild, een rijk poeliersaanbod, appels & peren en bijzondere streekbieren. Wat heeft u toch een heerlijk vak!

    Geldig van 11-09-2017
  • Magazine Zomer 2017

    Ons nieuwste magazine staat boordevol zomerse inspiratie waarmee u gegarandeerd een glimlach bij uw gasten tevoorschijn tovert. Van bijzondere manieren om een cocktail of dessert te serveren tot nieuw assortiment met een Mexicaans tintje en smaakmakers uit het Midden-Oosten. Het bladeren door dit magazine voelt als wandeling door een zomerse setting.

    Geldig van 19-06-2017
  • Magazine Wijn 2017

    Onze wijninkopers zijn voortdurend op zoek naar veelbelovende noviteiten in Europa én andere wijncontinenten. De resultaten van deze speurtocht vindt u terug in dit magazine. We informeren u over ons uitgebreide assortiment wijnen uit alle delen van de wereld. Van scherp geprijsde huiswijnen tot exclusieve Grandcru’s. Niets dan lof voor de besvrucht van de wijnstok. 

    Geldig van 18-06-2017
  • Magazine Voorjaar 2017

    In dit magazine staan wij stil bij de lente. Een fijn seizoen voor de horeca. De natuur ontluikt en de groene, jonge voorjaars-groenten kunnen geoogst worden. Het is de periode van asperges, de grüner veltliner, frisse vissalades, Pasen, kalfsvlees, limoen en ijs. Ruik de lente, proef het voorjaar. Lees dit magazine en ontdek de culinaire mogelijkheden.

    Geldig van 23-04-2017
  • Magazine Kerst 2016

    Speciaal voor u: een inspiratiemagazine voor kerst met meer dan 80 pagina's vol mooie ingrediënten, feestelijke wijnen en verrassende menusuggesties. De kerst is voor de horeca een heerlijke tijd. Culinaire hoogtijdagen waar vooral uw klanten optimaal van profiteren. Alhoewel; het plezier van de bereidingsfase mag niet onderschat worden. En dat begint hier.

    Geldig van 21-11-2016