• Voorjaar Magazine

    In het eerste magazine staan wij stil bij de lente. Een fijn seizoen voor de horeca. De natuur ontluikt en de groene, jonge voorjaarsgroenten kunnen geoogst worden. Het is de periode van asperges, de grüner veltliner, frisse vissalades, Pasen, kalfsvlees, limoen en ijs. 

    Ons culinair team dompelt u onder in de wereld van groene soepen en sauzen en laat u bereidingen zien met onder meer asperges, mozzarella, vis en limoen.

    Geldig van 27-03-2017 t/m 24-04-2017
  • HANOSActieCourant1

    HANOS Actie Courant 1

    Geldig van 27-03-2017 t/m 10-04-2017
  • HANOS Wijn Assortiment 2017-2018

    U vindt bij HANOS de heerlijkste wijnen uit alle werelddelen. In deze brochure vindt u een selectie van onze topwijnen.

    Geldig van 01-01-2017 t/m 31-12-2018