• HANOS Courant 25

    HANOS Courant 25 staat bomvol acties waarmee u zich voordelig kunt voorbereiden op de naderende feestdagen, zoals het Sinterklaasfeest en kerst! Een aantal van onze geselecteerde knallers uit het vers, food en non-food assortiment zijn:

    • Fazanthen voor €6,50 per stuk
    • Didess kant-en-klare quiche vanaf €12,95
    • Diverse bordenseries met 20% korting

    Bekijk deze deals en natuurlijk nog veel meer producten in de nieuwste folder!

    Geldig van 03-12-2018 t/m 16-12-2018
  • Magazine Kerst

    December is de drukste en mooiste periode voor de horeca. Wij helpen u graag op weg met ons Kerstmagazine, zodat u een goede indruk kunt maken op uw gasten. Lees alles over:
    - onze sfeervolle feestcollecties non-food;
    - klassieke vleesproducten maar ook vis én groenten;
    - smaakvolle kerstrecepten, zoals amuses en wild;
    - en natuurlijk veel advies over welke wijnen u deze feestdagen schenkt!

    Geldig van 03-12-2018
  • Magazine Patisserie/Kaas

    Lees in ons Patisserie/Kaas Magazine alles over:

    • ons assortiment basisingrediënten waarmee u taarten, chocolade en desserts creëert;
    • de toenemende vraag naar lactosevrije en plantaardige roomalternatieven;
    • hét ideale kaasplateau: van witte korstkazen tot blauwaderkazen en van mild naar pittig;
    • en verwarmende koffie- en theecocktails. 

    Komt u het magazine ophalen in uw HANOS-groothandel?

    Geldig van 22-10-2018
  • Brochure Wild & Gevogelte 2018

    Wij presenteren u met trots ons assortimentsoverzicht Wild&Gevogelte! In het overzicht van 28 pagina’s treft u:

    • de diverse onderdelen die wij verkopen van onder meer (boerderij)hert, wild zwijn, ree en konijn;
    • producten van ver én dichtbij: smakelijk wild uit Nederland en België maar ook kangaroe en zelfs krokodil en
    • een handige wildkalender.

    Voor elk gerecht hebben wij een geschikt stuk wild of gevogelte voor u, in de hoeveelheid of portie die u wilt. Of dat nu per kilo is, in handige portion pack of per stuk. Komt u uw wild & gevogelte kopen bij HANOS?

    Geldig van 22-10-2018 t/m 30-03-2019
  • Online Tableware Magazine

    Ons unieke tableware assortiment is er een waar we trots op zijn! Van de kleurrijke serviezen tot de trendy glazenseries en unieke bestekconcepten: wij durven te zeggen dat wij alle non-food artikelen hebben om uw gedekte tafel compleet te maken. Gaat u graag voor de bekende A-merken zoals Serax en Villeroy & Boch, of toch liever voor het HANOS private label Select Dinnerware? De keuze is aan u! In het HANOS Tableware Magazine vindt u een selectie uit het assortiment. Laat u inspireren door de verschillende concepten en kom vooral naar de non-food afdeling van uw HANOS groothandel voor nóg meer mooie producten! Tableware begint bij HANOS...

    Geldig van 12-10-2018 t/m 30-12-2020
  • Kaja Interieurs - Binnenmagazine

    Beleef hoe veelzijdig hospitality kan zijn. In dit magazine nemen we u graag mee in de wereld van interieur, inrichting en identiteit voor de hospitality branche. Of laten we onze hospitality concepten tot leven komen in aanverwante branches. Wij geloven namelijk dat een goed gekozen interieur een sleutelrol vervult bij de sfeer- & smaakbeleving.

    Geldig van 08-10-2018 t/m 15-10-2019
  • Magazine Najaar/Wijn

    Voor veel chefs is het najaars een favoriet seizoen, dankzij de aanvoer van wild, najaarsgroenten met hun aardse smaken, volle wijnen en warme kleuren. Al deze mooie dingen hebben wij voor u verzameld in het HANOS Najaarsmagazine. Komt u ook uw najaarsaankopen doen in onze groothandel?

    Geldig van 10-09-2018
  • Zomermagazine

    Het HANOS Zomermagazine: 83 pagina's vol producten, recepten, kennis & inspiratie! Zo houdt u deze zomer gegarandeerd een vol terras. 

    Geldig van 30-07-2018
  • Magazine Vlees

    In het eerste vleesmagazine van HANOS, leest u alles over het kwalitatieve vlees van onze (inter)nationale leveranciers, inspireren wij u met de lekkerste recepten én besteden we ook aandacht aan vegetarische opties!

    Geldig van 04-06-2018
  • Magazine Vis

    Wij hebben u ontzettend veel te vertellen over de schatten uit de zee! Naast de verse vis, schaal- en schelpdieren besteden we ook aandacht aan het groen uit de zee: wieren en zeegroenten. Veel leesplezier!

    Geldig van 09-04-2018
  • Magazine Voorjaar

    De lente staat voor de deur! Bent u al bezig met de menukaart voor het voorjaar? In ons eerste magazine van 2018 vindt u volop inspiratie.

    Geldig van 26-02-2018
  • Kaja Interieurs - Buitenmagazine

    Een succesvol terras, is een vol terras waar sfeer, gastbeleving en rendement hand in hand gaan. Waar gasten kunnen genieten van eten en drinken, relaxen, ontmoeten of werken. Samen of alleen. Van de eerste zonnestralen op een lentemiddag tot de laatste intieme herfstavond van het seizoen.

    Geldig van 01-01-2018
  • Magazine Iron Chef

    In het magazine Iron Chef gaan we dieper in op de technische aspecten van professioneel koken met veel informatie, tips en bereidingen.

    Geldig van 31-12-2017
  • Magazine Kerst

    Ons laatste magazine van 2017 staat vol feestelijke recepten, heerlijke koffie- en theespecials, bijzondere wijnen én de mooiste tafelaankleding.

    Geldig van 04-12-2017
  • Magazine Kaas

    Dit magazine staat in het teken van kaas, kaasmakers én kaasbegeleiders. Van parels uit Nederland en België tot geaffineerde kazen van topkwaliteit. Onze culinair specialisten combineren kaas met gels en maken heerlijke begeleiders voor op het plateau.

    Geldig van 06-11-2017
  • Magazine Patisserie

    Laat u meevoeren in de betoverende wereld van patisserie. Ons culinair team heeft de mooiste desserts en friandises voor u bereid. Patisserie Hidde de Brabander laat bovendien stap voor stap zien hoe u de perfecte makaron én nougat maakt.

    Geldig van 06-11-2017
  • Magazine Najaar

    De Najaarsuitgave van het HANOS Magazine staat boordevol innovaties, recepten, delicatessen en verse seizoensproducten. Met ons uitgebreide aanbod veranderen uw zomergerechten in een handomdraai in heerlijke herfstcreaties.

    Geldig van 11-09-2017
  • Magazine Zomer

    Ons nieuwste magazine staat boordevol zomerse inspiratie waarmee u gegarandeerd een glimlach bij uw gasten tevoorschijn tovert. Van bijzondere manieren om een cocktail of dessert te serveren tot nieuw assortiment met een Mexicaans tintje en smaakmakers uit het Midden-Oosten.

    Geldig van 19-06-2017
  • Magazine Wijn

    Onze wijninkopers zijn voortdurend op zoek naar veelbelovende noviteiten in Europa én andere wijncontinenten. De resultaten van deze speurtocht vindt u terug in dit magazine.

    Geldig van 18-06-2017
  • Magazine Voorjaar

    In het eerste magazine staan wij stil bij de lente. Een fijn seizoen voor de horeca. De natuur ontluikt en de groene, jonge voorjaarsgroenten kunnen geoogst worden. Het is de periode van asperges, de grüner veltliner, frisse vissalades, Pasen, kalfsvlees, limoen en ijs.

    Geldig van 23-04-2017
  • HANOS Wijn Assortiment 2017-2018

    U vindt bij HANOS de heerlijkste wijnen uit alle werelddelen. In deze brochure vindt u een selectie van onze topwijnen.

    Geldig van 01-01-2017 t/m 31-12-2018
  • Kerstspecial

    Speciaal voor u: een inspiratiemagazine voor kerst met meer dan 80 pagina's vol mooie ingrediënten, feestelijke wijnen en verrassende menusuggesties.

    Geldig van 21-11-2016