Carl Moors | FoodXperience team

Carl Moors

Culinair Adviseur HGC-HANOS Hasselt

Carl maakte twee verrassende gerechten met gevulde ravioli en een surf & turf voor u. Bekijk hieronder direct de recepten, gebruikte technieken en producten.

Bekijk de recepten van Carl

De gebruikte producten

Voor het gerecht met gevulde ravioli gebruikte Carl onder andere:

UITJES GEBAKKEN GOLDEN GLOBE
2,60 1,75

per zak

DRAGON

Dragon

Hanos selektie

Voor het gerecht van surf & turf gebruikte Carl onder andere:

KEWPIE MAYONAISE JAPANS
5,75 4,90

per fles

YUZU SAP KAYJU 100%
8,60

per fles

Het FoodXperience team

FoodXperience bestaat uit een team culinair adviseurs die dagelijks te vinden zijn in uw eigen HANOS-vestiging. Advies of ondersteuning nodig?  De culinair adviseurs vertellen u graag alles over de laatste trends en ontwikkelingen én weten alles te vertellen over onze producten. Maak kennis met onze FoodXperience-chefs en bekijk de recepten die zij voor u hebben gemaakt. 

Bekijk meer inspiratie


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor de winter

Warmte van de winter

Bij HANOS vindt u alles voor het creëren van een warme winter!

Laat u inspireren