Erwin Grijsen | FoodXperience team

Erwin Grijsen

Culinair Adviseur HANOS Amsterdam

"Klassieke gerechten met een moderne touch; daar ga ik voor deze kerst!"

Bekijk de receptvideo's van Erwin

Voor het gerecht Wagyu bavette met merg korst, aardappel époisses soufflé en cantharellen gebruikte Erwin onder andere:

Voor het gerecht rillettes van hert, brioche, knolselderij en beukenzwam gebruikte Erwin onder andere:

Het FoodXperience team

FoodXperience bestaat uit een team culinair adviseurs die dagelijks te vinden zijn in uw eigen HANOS-vestiging. Advies of ondersteuning nodig?  De culinair adviseurs vertellen u graag alles over de laatste trends en ontwikkelingen én weten alles te vertellen over onze producten. Speciaal voor kerst kwamen de chefs bij elkaar. Ze geven u graag inspiratie voor de feestdagen!

Bekijk meer inspiratie


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor de feestdagen

Smaken van de feestdagen

Bij HANOS vindt u alles om uw gasten smakelijke feestdagen te bezorgen!

Laat u inspireren