Garry de Boer | FoodXperience team

Garry de Boer

Culinair Marketing Manager HANOS

"Kerst moet feestelijk én verrassend zijn."

Bekijk de recepten van Garry

FRAMBOZENPARELS
8,95

per box

CALLETS GOLD

Callets gold

Callebaut

27,75

per zak

Voor de bites en amuses gebruikte Garry onder andere:

Gegrilde griet met beurre blanc & kruidenolie

Gegrilde griet met beurre blanc & kruidenolie

Bekijk uitgewerkte recept

Het FoodXperience team

FoodXperience bestaat uit een team culinair adviseurs die dagelijks te vinden zijn in uw eigen HANOS-vestiging. Advies of ondersteuning nodig?  De culinair adviseurs vertellen u graag alles over de laatste trends en ontwikkelingen én weten alles te vertellen over onze producten. Speciaal voor kerst kwamen de chefs bij elkaar. Ze geven u graag inspiratie voor de feestdagen!

Bekijk meer inspiratie


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor de feestdagen

Smaken van de feestdagen

Bij HANOS vindt u alles om uw gasten smakelijke feestdagen te bezorgen!

Laat u inspireren