Henri Troost | FoodXperience team

Henri Troost

Culinair Adviseur HANOS Hengelo

"Allen heerlijke ingrediënten voor de decembermaand en volop verkrijgbaar."

Bekijk de receptvideo's van Henri

Voor het gerecht ganzenborst met pistache, baharat, duindoorn en zwarte knoflook gebruikte Henri onder andere:

Voor het gerecht scheermessen met fregula, kokkels en Beurre Blanc gebruikte Henri onder andere:

Het FoodXperience team

FoodXperience bestaat uit een team culinair adviseurs die dagelijks te vinden zijn in uw eigen HANOS-vestiging. Advies of ondersteuning nodig?  De culinair adviseurs vertellen u graag alles over de laatste trends en ontwikkelingen én weten alles te vertellen over onze producten. Speciaal voor kerst kwamen de chefs bij elkaar. Ze geven u graag inspiratie voor de feestdagen!

Bekijk meer inspiratie


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor de feestdagen

Smaken van de feestdagen

Bij HANOS vindt u alles om uw gasten smakelijke feestdagen te bezorgen!

Laat u inspireren