Maarten Bloemers | FoodXperience team

Maarten Bloemers

Culinair Adviseur HANOS Nijmegen

"Kabeljauw en houtduif zijn wat mij betreft de klassiekers voor een kerstgerecht!"

Bekijk de receptvideo's van Maarten

Voor het gerecht houtduif, guanciale en mungboon gebruikte Maarten onder andere:

Voor het gerecht kabeljauw, kokkels, Kaffir lime en zeevenkel gebruikte Maarten onder andere:

Het FoodXperience team

FoodXperience bestaat uit een team culinair adviseurs die dagelijks te vinden zijn in uw eigen HANOS-vestiging. Advies of ondersteuning nodig?  De culinair adviseurs vertellen u graag alles over de laatste trends en ontwikkelingen én weten alles te vertellen over onze producten. Speciaal voor kerst kwamen de chefs bij elkaar. Ze geven u graag inspiratie voor de feestdagen!

Bekijk meer inspiratie


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor de feestdagen

Smaken van de feestdagen

Bij HANOS vindt u alles om uw gasten smakelijke feestdagen te bezorgen!

Laat u inspireren