Mike Seghers| FoodXperience team

Mike Seghers

Culinair Adviseur HANOS Den Haag-Delft

Mike Segher maakte twee verrassende gerechten voor u. Bekijk hieronder direct de recepten en gebruikte producten.

Bekijk de receptvideo's van Mike

De gebruikte producten

Voor het sharing dessert van topinambur gebruikte Mike onder andere:

Daarbij maakte Mike gebruik van onderstaande mallen:

Voor de broccoletti met bataatcrème en espuma van kaas en kerrie gebruikte Mike onder andere:

UNAGI SAUS
19,95

per fles

KERRIEPOEDER

Kerriepoeder

Verstegen

Het FoodXperience team

FoodXperience bestaat uit een team culinair adviseurs die dagelijks te vinden zijn in uw eigen HANOS-vestiging. Advies of ondersteuning nodig?  De culinair adviseurs vertellen u graag alles over de laatste trends en ontwikkelingen én weten alles te vertellen over onze producten. Maak kennis met onze FoodXperience-chefs en bekijk de recepten die zij voor u hebben gemaakt. 

Bekijk meer inspiratie


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor de winter

Warmte van de winter

Bij HANOS vindt u alles voor het creëren van een warme winter!

Laat u inspireren