Verrassend wild & gevogelde
en een volwaardig vegetarisch alternatief


FoodXperience chefs

Onze FoodXperience chefs maakten zich op voor het najaar! Ze gingen aan de slag met de typische ingrediënten van het najaar, zoals bijvoorbeeld wild en gevogelte. Maar ook bijzondere najaarsingrediënten als de bizon en parelhoen verschijnen weer op de werkbank.

Dit keer namen onze chefs de uitdaging aan om van elk gerecht ook een volwaardige vegetarische variant te bereiden. Zo kunt u elk van uw gasten voorzien van een heerlijk najaarsgerecht!

    Bekijk de gerechten & ontdek hun vegetarische variant
  • Hete bliksem met parelhoen 
  • Bizon met gerookte knolselderij 
  • Eendenbout, knolselderij, miso en sambai
  • Duiffilet met een cakeje van knolselderij
  • Hertenstriploin, courgette en remoulade
  • Hazenbout in een aardappelcilinder
ban_han_mag_najaar_parelhoen_747x498.jpg

Gebruikt hoofdingrediënt:
>> Parelhoenbouten (32702890)

Bekijk het uitgewerkte recept

Hete bliksem jackfruit en bleu de wolvega

ban_han_mag_najaar_jackfruit_747x498 (1).jpg

Gebruikt hoofdingrediënt:
>> Jackfruit (25109530)

Bekijk het uitgewerkte recept

Onze chefs gebruikten onder andere

KAAS BLEU DE WOLVEGA  60+ BIO
17,50

per kilogram

JACKFRUIT ORIGINAL BIOLOGISCH
11,25

per zak

PARELHOENBOUT DT  PER 5 VACPACK
10,40

per kilogram

Bekijk de techniek voor de gougères

Onze chefs gebruikten onder andere

Onze chefs gebruikten onder andere


Gevulde Pani puri , met een cakeje van knolselderij

Gevulde Pani puri , met een cakeje van knolselderij

Gebruikt hoofdingrediënt:
>>  Pani puri (25223310) gevuld met rendang van pulled jackfruit (30801710)

Bekijk het uitgewerkte recept

Bekijk de techniek voor de Pani Puri

Onze chefs gebruikten onder andere

Onze chefs gebruikten onder andere


Romige parelgort in een krokante aardappelcilinder

Romige parelgort in een krokante aardappelcilinder

Bekijk de techniek voor de bitterbal van mais

Onze chefs gebruikten onder andere

Het FoodXperience team

FoodXperience bestaat uit een team culinair adviseurs die dagelijks te vinden zijn in uw eigen HANOS-vestiging. Advies of ondersteuning nodig?  De culinair adviseurs vertellen u graag alles over de laatste trends en ontwikkelingen én weten alles te vertellen over onze producten. Maak kennis met onze FoodXperience-chefs en bekijk de recepten die zij voor u hebben gemaakt. 

Bekijk meer inspiratie


Meer inspiratie


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor het najaar

Kracht van het najaar

Het najaar heeft iets bijzonders. In dit seizoen van uitersten, vol smaak en beleving, ervaren we samen de kracht van het najaar.

Laat u inspireren