Steef Haarsma | FoodXperience team

Steef Haarsma

Culinair Chef & Adviseur HANOS Nederland en België

"Pure ingrediënten doen het altijd goed op het bord, ook met de feestdagen."

Bekijk de receptvideo's van Steef

Hazenrug, rode biet, specerijenjus en kastanje

Hazenrug, rode biet, specerijenjus en kastanje

Bekijk uitgewerkt recept

Voor het gerecht bisteca, Parmezaanse kaas en pompoen gebruikte Steef onder andere:

Voor het gerecht tonijn, bergamot en ponzu gebruikte Steef onder andere:

SHISO LEAVES GREEN

Shiso leaves green

Koppert cress

ALGENPOEDER 100%

Algenpoeder 100%

Koppert cress

PALATINOSE

Palatinose

New tex

27,20

per zak

Voor het gerecht hazenrug, rode biet, specerijenjus en kastanje gebruikte Steef onder andere:

Het FoodXperience team

FoodXperience bestaat uit een team culinair adviseurs die dagelijks te vinden zijn in uw eigen HANOS-vestiging. Advies of ondersteuning nodig?  De culinair adviseurs vertellen u graag alles over de laatste trends en ontwikkelingen én weten alles te vertellen over onze producten. Speciaal voor kerst kwamen de chefs bij elkaar. Ze geven u graag inspiratie voor de feestdagen!

Bekijk meer inspiratie


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor de feestdagen

Smaken van de feestdagen

Bij HANOS vindt u alles om uw gasten smakelijke feestdagen te bezorgen!

Laat u inspireren