Steef Haarsma | FoodXperience team

Steef Haarsma

Culinair Chef & Adviseur HANOS Nederland en België

Steef maakte twee verrassende gerechten met coquilles en skrei voor u. Bekijk hieronder direct de recepten, gebruikte technieken en producten.

Bekijk de recepten van Steef

De gebruikte producten

Voor het gerecht met coquilles gebruikte Steef onder andere:

Voor het gerecht met skrei gebruikte Steef onder andere:

KAPPERAPPELTJES MEDIANOS 15-18MM
6,55 4,50

per pot

TOMASU SOY SAUCE

Tomasu soy sauce

Tomasu soy sauce

Het FoodXperience team

FoodXperience bestaat uit een team culinair adviseurs die dagelijks te vinden zijn in uw eigen HANOS-vestiging. Advies of ondersteuning nodig?  De culinair adviseurs vertellen u graag alles over de laatste trends en ontwikkelingen én weten alles te vertellen over onze producten. Maak kennis met onze FoodXperience-chefs en bekijk de recepten die zij voor u hebben gemaakt. 

Bekijk meer inspiratie


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor de winter

Warmte van de winter

Bij HANOS vindt u alles voor het creëren van een warme winter!

Laat u inspireren