Frites uit Zuyd

De lekkerste frites voor de horeca

De frites van Frites uit Zuyd worden speciaal voor de horeca gemaakt, van aardappel tot vers voorgebakken frites, en bij u geleverd op bestelling. De aardappelen waar Frites uit Zuyd mee werkt, worden puur geteeld op smaak, op authentieke wijze en met de kennis van nu. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van natuurlijke bestrijdingsmiddelen en worden de aardappelen bij het rooien handmatig gesorteerd om blauwe plekken te voorkomen.

Op bestelling gemaakt

De frites worden vers op bestelling gemaakt. Van het wassen en eventueel schillen tot het snijden en voorbakken van de frites. Nadat de frites zijn voorgebakken worden deze snel teruggekoeld en dezelfde dag nog vers uitgeleverd. Daardoor blijft de smaak van de frites het beste bewaard en krijgt u de verste frites geleverd! De frites bevatten geen E-nummers en conserveringsmiddelen.

Vanaf maandag tot en met vrijdag voor 12:00 uur bij uw HANOS vestiging besteld, betekent de volgende dag vers af te halen in uw vestiging of bezorgd voor bezorgklanten. Let op! dit zijn geen producten die op voorraad liggen op de AGF-afdelingen. Frites van Frites uit Zuyd moeten echt van tevoren worden besteld.

Frites uit Zuyd | HANOS

Frites uit Zuyd | HANOS

Over Frites uit Zuyd

Begin 2014 haalde Maastrichtenaar Quirin van Engelshoven de bourgondische, zuidelijke sfeer naar Amsterdam. De friterie Frites uit Zuyd aan de Ceintuurbaan was direct een begrip. Restaurants uit de omgeving vroegen al snel naar de verse voorgebakken frites. Hierdoor groeide de keuken uit zijn jasje. Quirin besloot met Frites uit Zuyd als ambachtelijke fritesfabriek verder te gaan en zich volledig te richten op het bereiden van verse frites voor de professionele horeca.

Anno 2020 staat het familiebedrijf ook voor innovatie en duurzaamheid, zonder daarbij de focus op kwaliteit en smaak te verliezen. Elke dag staat er een gepassioneerd team klaar dat alles op alles zet om de beste frites te bereiden en uit te serveren aan horecabedrijven. Om de frites de best mogelijke behandeling te geven, is Frites uit Zuyd ook steeds bezig met producten die de frites versterken. Zo ontwikkelde het bedrijf ook een eigen frituurolie, mayonaise en zoutmelange.

HANOS ging op bezoek bij Frites uit Zuyd! Bekijk de beelden van ons bezoek hieronder en maak kennis met dit bijzondere bedrijf.


Bent u nog geen klant?

Word nu klant van HANOS en krijg toegang tot het grootste en meest exclusieve assortiment voor al uw horecabenodigdheden in onze 20 groothandels én online.