Het HANOS Grand Cru assortiment

Maak kennis met de mooiste wijnkelder van de Benelux


U vindt bij HANOS de heerlijkste wijnen uit alle werelddelen. Zo kopen wij in Bordeaux al onze primeurwijnen bij de meest prestigieuze châteaus, waar het geen kwestie is van kunnen kopen maar van mogen kopen. Ook uit andere en minder bekende wijnlanden halen we exclusieve topwijnen. In verschillende groothandels zijn geklimatiseerde ruimtes ingericht waar het ruime assortiment wordt gepresenteerd en waar u kennis kunt maken met de wondere wereld van de HANOS-wijnen. Wilt u een kleine hoeveelheid aanschaffen? Dat is mogelijk, veel van de wijnen zijn per fles verkrijgbaar.

Mocht u speciaal op zoek zijn naar wijn en spijs combinaties? Via de filter Wijn-Spijs op de pagina komt u altijd bij de juiste wijn uit. Mocht u langsgaan in de vestiging, dan helpen onze specialisten u graag bij het uitzoeken van de juiste wijnen.Graag laten we u kennis maken met enkele wijnhuizen die prachtige wijnen voeren. Bij enkele kunt u zelfs overnachten, wat het nog specialer maakt.

Naar het hele assortiment Grand Cru

Kressmann

Het huis Kressmann heeft een sterk en langdurig partnerschap met geselecteerde chateau, waarvan zij exclusief de wijnen verdelen. Gekozen vanwege hun topkwaliteit, passie, en de trouwe relatie. De samenwerking met bijvoorbeeld Château La Pierriere bestaat reeds sinds 1871.

Beni di Batasiolo

In het midden van Piemonte, niet ver van het truffelcentrum Alba, bevindt zich in het plaatsje La Morra het bedrijf Beni di Batasiolo. Kenners weten dat we hier te maken hebben met de grootste eigenaar van Barolo-wijngaarden. ‘Beni’ is een Piemontese aanduiding voor bezit, grond of wijngaard. Hier kunt u ook overnachten tussen de wijngaarden. Dit is werkelijk een onvergetelijke ervaring, helemaal wanneer u het combineert met een smakelijk diner in het sterrenrestaurant La Rei. Meer informatie vindt u hier.

Penfolds

Penfolds is één van de oudste iconische Australische wijnmerken met een geschiedenis en erfgoed die de Australische reis van koloniale nederzetting tot heden weerspiegelen. Sinds de oprichting in 1844, slechts acht jaar na de stichting van Zuid-Australië, speelt Penfolds een cruciale rol in de evolutie van het wijnmaken in Australië én de wereld.

Champagne

Wilt u echt uitpakken met de feestdagen kiest u dan voor champagne. Met dit aperitief is iedereen direct in de feeststemming. Wij hebben een kleine voorselectie voor u gemaakt. Ook altijd leuk om cadeau te geven.