HANOS lanceert FoodXperience

18 april 2016

Vandaag lanceerde HANOS FoodXperience. Hét online inspiratieplatform voor de horecaprofessional, boordevol inspiratie, innovatie en creativiteit. Een platform speciaal voor de voorhoede van de horeca, professionals die net een stapje verder willen gaan.

Online community

FoodXperience is een online community. Een plek waar bezoekers worden geïnspireerd met brancheontwikkelingen, nieuwe producten, interviews met vakgenoten en kwalitatief hoogstaande recepten. Vanuit het platform worden ook speciale FoodXevents georganiseerd, met toonaangevende programma’s en sterrenchefs van over de hele wereld.

Mijn keuken: van favorieten tot tips

Op www.FoodXperience.com kunnen bezoekers een profiel aanmaken. Door een profiel aan te maken, worden zij lid en creëren zij een eigen omgeving: Mijn Keuken. In deze omgeving kunnen leden favoriete recepten opslaan, reageren op discussies, tips geven en ontvangen. Daarnaast kunnen in contact komen met vakgenoten en de culinair adviseurs van HANOS. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld een bereidingswijze, een wijnsuggestie of bepaalde specificaties van producten.

FoodXperience.com is vanaf vandaag online. Bezoekers kunnen zich hier direct inschrijven voor de nieuwsbrief.