Hidde de Brabander

Laat u inspireren door de 'Meester Patissier'

Op zijn veertiende besloot Hidde de Brabander zich in te schrijven voor de banketbakkersopleiding, zonder te weten waar hij eigenlijk aan begon. Inmiddels is Hidde een bekende Nederlandse patissier, die onder andere heeft gewerkt bij restaurants als De Librije en Parkheuvel.

Hidde is eigenaar van het patisseriemerk 'Dreams of Magnolia'. In 2016 startte hij als chef bij 24Kitchen en presenteert daar het programma 'De Brabander bakt'. Ook is hij wekelijks als chef te zien in het televisieprogramma Koffietijd. In 2018 ontving hij de titel 'Meester Patissier'.

Hidde de Brabander


.


Masterclass patisserie

Op vrijdag 1 mei 2020 verzorgde Hidde de Brabander een masterclass patisserie tijdens een livestream. Tijdens deze masterclass deelt hij zijn kennis over patisserie en geeft hij gouden tips die u direct kunt toepassen in de praktijk. Deze masterclass is powered by Callebaut.

Meer tips en tricks van professionals

Verschillende masterclasses en workshops vinden doorgang in de vorm van een livestream. Bent u nieuwsgierig naar meer tips en tricks van professionals? Bekijk dan ook onze andere livestreams.

Bekijk meer livestreams

Recepten

Speciaal voor u maakte Hidde verrassende en inspirerende recepten. Hoe maakt u bijvoorbeeld een chocolade geitenkaas bonbon of dé perfecte macaron?
U bekijkt de recepten en bereidingsvideo's via FoodXperience:

Bekijk de recepten
Chocolade geitenkaas bonbon

Chocolade geitenkaas bonbon

Geitenmelk | Kruiden | Tanzanie Chocolade


Bekijk recept

Chocolade dessert op bord

Chocolade dessert op bord

Rum | Rood Fruit | Saint Domingue | Chocolade 70%


Bekijk recept

Chocolade dôme dessert

Chocolade dôme dessert

Bergamot | Zwarte thee | Inaya Chocolade | Gold Karamel Chocolade

Bekijk recept


Meer inspiratie

Najaar

Wild van het najaar

Wij zijn wild van het najaar! De warme kleuren en volle, ronde smaken maken van elk gerecht een feest. Bij HANOS vindt u veel inspiratie voor een warme herfst!

Lees meer